Mariathon

Eindstand Mariathon € 17.228,00 | 85% doel € 20.000

Jaarlijks wordt er tijdens de Mariathon wereldwijd geld ingezameld voor verschillende projecten van de Wereldfamilie. Dit jaar vraagt Radio Maria Nederland u om een bijdrage voor het project ‘Zuid-Soedan’. 

Mariathon brengt iets moois

Zuid-Soedan heeft in 2011 onafhankelijkheid verkregen van het noorden van Soedan. Helaas ontstond niet lang hierna een burgeroorlog die tot 2020 duurde. Na jaren van instabiliteit en dreigende hongersnood komt in 2022 dan nu toch iets moois. Uw bijdrage voor Radio Maria Zuid-Soedan én het bezoek van Paus Franciscus in juli.

Bel het telefoonpanel!

Het telefoonteam zit tijdens de Mariathon voor u klaar. Bel naar 073 – 687 2000 om uw donatie door te geven. Dan kunnen we de tussenstand bijhouden.

De twee Mariathondagen:
donderdag 19 mei en vrijdag 20 mei

De Mariathon start op donderdag om 06:30 uur en duurt tot 18:00 uur. Op vrijdag begint het eveneens om 06:30 uur maar gaat het ’s avonds wat langer door tot 21:30 uur.

Steun Radio Maria ‘Zuid-Soedan’ en maak een gift over naar:
IBAN: NL30 INGB 0674 7509 77
t.n.v. Radio Maria Nederland
o.v.v. Mariathon 2022

Radio Maria ontvangt geen subsidie en dient geen commerciële belangen. Ze is volledig afhankelijk van giften van luisteraars. Bekijk hier op welke manieren u Radio Maria kunt steunen.

Radio Maria Zuid-Soedan

In Zuid-Soedan heeft Radio Maria een signaal dat nog slechts 530 duizend inwoners van de 11 miljoen mensen van het land bereikt. In Zuid-Soedan belijden echter ca. 6 miljoen het katholieke geloof. De nationale bisschoppen conferentie van Zuid-Soedan vraagt om verbreding van dit bereik. Daarmee willen ze de evangelisatie én een cultuur van vrede en broederlijke verzoening bevorderen. Ze willen hoop brengen naar de hopeloze!

In totaal heeft het project Zuid-Soedan € 40.000,- nodig.

Met dit bedrag kan er in Zuid-Soedan het bereik van luisteraars vergroot worden. Doet u mee?

Vrijwilligerswerk

Een klein team van medewerkers faciliteert en coördineert samen met een vaste kern van vrijwilligers het dynamische proces van ‘het radio maken’. De vrijwilligers dragen volop bij aan belangrijke werkzaamheden: van de receptie, de promotie, de techniek tot het begeleiden en/of maken van (live-)uitzendingen. Radio Maria heeft een solide kern van vrijwilligers (zie de teampagina) maar ziet graag het team groeien om tezamen de missie nog meer handen en voeten te kunnen geven.

Radio Maria is een vrijwilligersradio pur sang! Wilt u ook bijdragen aan de missie van Radio Maria, neem dan contact op via e-mail, telefoon of bekijk hier de pagina rondom vrijwilligerswerk.

Radio Maria is ook op zoek naar versterking van het bestuur – klik hier voor de vacature. Bent u degene die op gedegen wijze dit mooie project samen met het team verder kan brengen? Maak u kenbaar.