De hoofdstudio van Radio Maria Nederland

Vanuit het Noord-Brabantse ‘s-Hertogenbosch is Radio Maria sinds haar oprichting in Nederland (2 februari 2008) te horen. Een studio waar al die jaren volop bedrijvigheid is geweest om het katholieke geluid op de radio mogelijk te maken. De hoofdstudio waar het allemaal begon heeft vele bezoekers gekend en diverse sprekers kropen als gast of als programmamaker achter de microfoon.

In 2021 heeft de studio een prachtige renovatie ondergaan waardoor de studio voor de komende jaren weer optimaal gebruikt kan worden. Wilt u het ook eens van dichtbij bekijken of wilt u in deze studio meewerken aan de missie van Radio Maria, kom dan naar de open dag of zet je in als vrijwilliger.

Bekijk onderstaande nieuwsberichten over de renovatie van de Radio Maria Studio aan de Waalstraat 2 in ‘s-Hertogenbosch.

Thuisstudio’s & mobiele studio’s

Al jaar en dag gebruikt Radio Maria de welbekende mobiele studio’s in het land. Met een pakket techniek én fantastische vrijwilligers in het land creëert Radio Maria een studio op locatie. Of dat nu in een kerk is of bij een evenement, met de mobiele studio’s en de hulp van vrijwilligers maken we uitzendingen vanaf locatie mogelijk.

In Nederland zijn er ook actieve vrijwilligers of referenten die thuis programma’s opnemen met een kleine opname-opstelling. Menig uitzending wordt zo in de ’thuisstudio’ gemaakt. Het prachtige werk van Radio Maria gebeurt op tal van plekken in het land!

Heiloo

Sinds 26 oktober 2019 is er een tweede studio in het Julianaklooster op het terrein van het Heiligdom O.L.V. Ter Nood in Heiloo. In deze studio worden opnames en/of live uitzendingen gemaakt die via de hoofdstudio in Den Bosch worden uitgezonden.