Vrijwilligerswerk Radio Maria

Promotie in de regio

Een belangrijke bijdrage kan eenvoudig gegeven worden door in uw regio, in uw parochie promotiemateriaal te verspreiden. Helpt u mee? Op deze pagina www.radiomaria.nl/promotie kunt u materialen opvragen.

Daarnaast is er een ‘perskit’ / ‘promotiekit’ met digitale materialen zodat u als luisteraar ook kunt helpen om Radio Maria bijvoorbeeld in de regio-bladen bij u thuis of uw parochieblad te plaatsen met een artikel.

De makers

Een klein team van medewerkers faciliteert en coördineert samen met een vaste kern van vrijwilligers het dynamische proces van ‘het radio maken’. De vrijwilligers dragen volop bij aan belangrijke werkzaamheden: van de receptie, de promotie, de techniek tot het begeleiden en/of maken van (live-)uitzendingen.

Radio Maria is een vrijwilligersradio pur sang! Wilt u ook bijdragen aan de missie van Radio Maria, neem dan contact op via e-mail of telefoon.

De Vacatures

Radio Maria is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Het bestuur draagt de eindverantwoordelijkheid voor het beleid met betrekking tot de katholieke koers, de uitzendmogelijkheden, het personeel, de vrijwilligers, de techniek, de promotie en fondsenwerving, de administratie en de externe contacten waaronder de contacten met de Wereldfamilie van Radio Maria.

De persoonlijke ervaring

Na jaren met heel veel plezier wekelijks bij Radio Maria geweest te zijn nu nog soms ondersteunend aanwezig omdat ik beslist bij Radio Maria wil blijven horen. Het is fantastisch om je geloof op deze manier uit te dragen en het geeft zoveel verrijking. – Christien

Door mijn taken voor Radio Maria ben ik opgenomen in een geweldige familie, de wereldfamilie van Radio Maria. Het werken voor de radiozender is onderdeel van mijn dienstwerk in dienst van de Heer, Deo Gratias! – Mariska