Bestel hier je producten

Stap 1 van 2

Radio Maria producten te bestellen op basis van donaties.

Radio Maria dient geen commerciële belangen. Toch bieden we u graag een aantal producten aan van DAB+ radio's tot promotiemateriaal. Radio Maria vraagt u om een gift om daarmee de onkosten, verzendkosten & productkosten te dekken. Ter indicatie van de kosten van de producten ziet u een richtprijs. Bij de levering van de bestelling ontvangt u de betalingsgegevens hoe u een donatie kunt overmaken. U kunt straks ook online betalen middels iDEAL of PayPal als dat uw voorkeur heeft. Geef op deze pagina per product het gewenste aantal op.
Dit boekje bevat gebeden die met regelmaat op de radio worden uitgezonden. Een handig boekje om bij de radio te leggen en er bij de gebeden bij te pakken.

Ook is het een mooi presentje en eerste kennismaking voor iemand die Radio Maria, en de impact van het gebed mag ontdekken.

Het boekje is op A6 formaat.
Richtprijs: € 8,00
Een prachtig vormgegeven radiotoestel waarmee u DAB+ en FM kunt ontvangen en waarmee u dus naar Radio Maria Nederland kunt luisteren.


Richtprijs: € 65,00
Een radiotoestel waarmee u DAB+ én FM kunt ontvangen.

Het is ook mogelijk om via Bluetooth contact te maken met het toestel. Hierdoor is dit toestel ook te gebruiken als draagbare speaker.

Meer informatie - klik hier


Afmetingen: 19 x 11.8 x 7 cm Let op: uitverkocht!
Richtprijs: € 50,00
Een prachtig radiotoestel waarmee u Radio Maria kunt ontvangen via internet én DAB+. Mocht u slechte ontvangst hebben via DAB+ en wel de beschikking hebben over een internetverbinding (WiFi) - dan is dit toestel wellicht de oplossing.

Afmeting: 16 x 4,5 x 9,5 cm
Richtprijs: € 75,00
Wilt u Radio Maria aan meer mensen bekend maken? Bestel dan deze algemene folder van Radio Maria.

Tips:
– leg wat folders achter bij u in de kerk
– leg wat folders op een tafel tijdens een evenement

De folder is op A5 formaat.
Richtprijs: € 0,00
Vraag deze gratis poster aan om in uw eigen omgeving mensen bekend te maken met Radio Maria Nederland. Hang de poster thuis op, bijvoorbeeld achter het raam aan de straatkant. Of zorg dat de poster bij uw kerk(en) mooi en prominent komt te hangen.

De poster is op A2 formaat.
Richtprijs: € 0,00
Vraag deze gratis A4 poster aan om in uw eigen omgeving mensen bekend te maken met Radio Maria Nederland. Hang de poster thuis op, bijvoorbeeld achter het raam aan de straatkant. Of zorg dat de poster bij uw kerk(en) mooi en prominent komt te hangen.

De poster is op A4 formaat.

Richtprijs: € 0,00
Bestel de nieuwe mini-canvas van de Goddelijke Barmhartigheid bij Radio Maria. LET OP: de 'mini-canvas' is duidelijk kleiner dan de vorige canvas. De afbeelding zoals zuster Faustina in een visioen geopenbaard heeft gekregen.

Wilt u meer informatie vinden of u zich verdiepen in de Goddelijke Barmhartigheid. Klik hier


Afmetingen: 30 cm x 17 cm
Richtprijs: € 18,50
Hidden