Radio Maria App

Radio Maria heeft diverse mediatools tot haar beschikking om u op een mooie manier van dienst te zijn. De Radio Maria NL app is een mooie manier om via uw smartdevice (telefoon of tablet) naar Radio Maria te luisteren. Ook kunt u internationaal luisteren naar Radio Maria (als ook het station van Radio Maria Nederland) via de Radio Maria Play-App.

Radio Maria ontvangen via de gratis app

De app van Radio Maria Nederland is er voor smartphone en tablet. Natuurlijk is live radio luisteren het belangrijkst. Maar deze app biedt veel meer dan dat. Het maakt de rijkdom aan katholieke inhoud die Radio Maria te bieden heeft nóg toegankelijker voor iedereen.

Audiotheek

Dé blikvanger van de app is zonder twijfel de audiotheek. De audiotheek is de opvolger van uitzending gemist met als belangrijkste toevoeging de uitgebreide zoekfunctie. U kunt nu gemakkelijk uitzendingen terugvinden door te zoeken op datum, spreker, programma of door in het zoekvenster een zoekterm in te typen. Daarnaast worden er dossiers aangelegd en series aangemaakt om het nog overzichtelijker te maken. Radio Maria Nederland biedt inmiddels ruim 4000 audiobestanden aan.

Interactie

Direct contact met de luisteraar is onderdeel van het charisma van Radio Maria. Door de nieuwsberichten die verschijnen in de app blijft u op de hoogte van wat er gebeurt bij de radio. Ook kunt u ook heel gemakkelijk een berichtje sturen aan Radio Maria. Onder het kopje contact kunt u kiezen om 1) een gebedsintentie door te geven, of 2) een bericht naar de receptie te sturen of 3) een bericht rechtstreeks naar de livestudio te sturen.

Lage-bit stream voor minder dataverbruik

Er is naast de gewone stream ook een low-bit stream beschikbaar. Deze stream verbruikt minder data, en is dus minder kostbaar, wanneer je onderweg naar Radio Maria wilt luisteren.

Direct de Radio Maria NL app downloaden (Android en iOS):

Android app (gratis)
IOS iPhone en iPad app (gratis)

Internationale Radio Maria Play app voor mobiele telefoon en tablet

U kunt ons ook beluisteren via de internationale ‘Radio Maria Play’ app. Zo kunt u ook luisteren naar andere radiostations van de Radio Maria Wereldfamilie. De app is te downloaden voor uw mobiele telefoon of tablet. De app is beschikbaar voor de platformen Android en iOS:

– iOS iPhone en iPad app (gratis)
– Android app (gratis)