Radio Maria Mediatools

Radio Maria heeft diverse mediatools tot haar beschikking om u op een mooie manier van dienst te zijn. Zo luistert u eenvoudig live of op een moment dat u het beste uitkomt. Ook kunt u Radio Maria volgen via de sociale media kanalen. Op deze pagina ‘Radio Maria Mediatools’ beschrijven we de diverse mogelijkheden om te luisteren.

Luister via Internet

Er zijn meerdere opties om Radio Maria Nederland via internet te ontvangen: www.radiomaria.nl, de ‘Radio Maria NL’ app, de internationale ‘Radio Maria Play’ app. Voor het totale plaatje klikt u hier.

Via www.radiomaria.nl kunt u 24 uur per dag live luisteren naar de radio en u kunt bovendien vele programma’s naluisteren als podcast/uitzending in de audiotheek. Verder vindt u er alle informatie over Radio Maria.

Interactie met de studio

U kunt snel contact leggen met Radio Maria via Whatsapp van de studio op 06 2001 9670: een heel mooie manier om gebedsintenties door te geven of een verzoekje voor een lied. Ook kunt u de receptie benaderen voor het doorgeven van gebedsintenties, verzoekjes of andere vragen. Bel daarvoor naar 073 687 2000 (tussen 10-12 uur op werkdagen).

Op sociale Media

Sociale mediakanalen als Facebook, Instragram, Twitter worden door Radio Maria regelmatig aangevuld met de laatste nieuwtjes en leuke info van ‘achter de schermen’. Youtube wordt als kanaal gebruikt bij speciale acties en gelegenheden. Een mooie manier om altijd op de hoogte te blijven. Natuurlijk lenen de website en de Radio Maria App zich ook uitstekend als informatiebron voor de laatste weetjes. Klik op de social media icoontjes om direct naar de Radio Maria kanalen te gaan.

Luister via DAB+

Heeft u een DAB+ radio in uw bezit, stem dan af op kanaal 9C. Overweegt u een DAB+ radio aan te schaffen? Bekijk hier de opties die bij Radio Maria te verkrijgen zijn, waaronder de unieke Radio Maria DAB+ radio. Wilt u meer weten over DAB+, op deze pagina is meer informatie voor handen.

Podcast platformen

‘Credo | de catechismus’ van pr. Pieter Zimmermann en ‘De Pater Podcast’ van pater Elias Leyds zijn te horen op diverse podcast platformen. Zoals Spotify / Google Podcasts / Itunes / Tune-In / Soundcloud / De podcast App. Klik op de naam voor de directe link naar de podcast per platform (voor de pater podcast). Radio Maria Nederland verwacht in de nabije toekomst meerdere programma’s als podcast op de bekende platformen uit te brengen.