Radio Maria ontvangen via internet

Één van de mogelijkheden om Radio Maria digitaal te ontvangen is via internet. Op de pagina vindt u meer informatie over het ontvangen van Radio Maria via internet.

Er zijn meerdere mogelijkheden om Radio Maria Nederland via internet te ontvangen. Hieronder hebben we ze voor u op een rijtje gezet.

Website

Klik in de menubalk van deze website op de knop bij ‘Radio Maria luisteren’. Er opent zich dan een ander scherm. Via die player kunt u Radio Maria via internet beluisteren.

Radio Maria NL app voor mobiele telefoon en tablet

U kunt ons ook beluisteren via de Radio Maria Nederland app. De app is te downloaden voor uw mobiele telefoon of tablet. De app is beschikbaar voor de platformen Android en iOS:

iOS iPhone en iPad app (gratis)
Android app (gratis)

Internationale Radio Maria Play app voor mobiele telefoon en tablet

U kunt ons ook beluisteren via de internationale ‘Radio Maria Play’ app. Zo kunt u ook luisteren naar andere radiostations van de Radio Maria Wereldfamilie. De app is te downloaden voor uw mobiele telefoon of tablet. De app is beschikbaar voor de platformen Android en iOS:

iOS iPhone en iPad app (gratis)
Android app (gratis)

Via uw eigen mediaspeler

Met het adres http://webstream.radiomaria.nl kunt u luisteren via uw eigen mediaspeler. Gebruik daarvoor de menu-optie ‘Open URL…’. In iTunes gebruikt u de menu-optie ‘Open Audio Stream…’.

Internetradiotoestel

Luister via een internetverbinding, zónder computer! Zoek in de zenderlijst of stel het toestel in op het adres http://webstream.radiomaria.nl. Voor toestellen kunt u bijvoorbeeld kijken op de websites van Conrad, Mediamarkt, BCC, Medion of gewoon in de winkel. Ook Radio Maria Nederland biedt een DAB+/internetradio aan.

Voor personen met een (visuele) handicap is de Orion Webbox een oplossing.