Perskit | Persinformatie

Het doel van Radio Maria is het geloof, het gebed, de evangelisatie en de katholieke Kerk versterken. Daarbij helpt het om betrokken/ geïnteresseerde partijen en (potentiele) luisteraars zo goed mogelijk te informeren met alle waardevolle aspecten van het geloof die samenkomen bij Radio Maria. Allereerst doet Radio Maria dat via radio, internet, de app en sociale media als ook persberichten. Samen sta je sterker: wilt u ook het geloof in Christus én het lichaam van Christus versterken? Maak Radio Maria kenbaar en maak uzelf kenbaar bij Radio Maria.

Tip de redactie

Radio Maria werkt graag met u samen bij het maken van katholieke / christelijke content voor op de radio. Nieuws, aankomende evenementen of activiteiten kunnen op de radio van waarde zijn. Tip de redactie door:

Werk samen met Radio Maria

Al jaren is Radio Maria nauw verbonden met interessante partners in het geloof die met en door Radio Maria mooie radiocontent maken. Radio Maria is altijd ontvankelijk voor het versterken van een helder katholiek geluid op de radio. Als uw partij daarvoor mooie ideeën heeft, neem dan contact op.

Voor vragen | meer informatie

Voor vragen en meer informatie over de promotie neemt u contact op met Frank Antonissen.
E-mail:  f.antonissen@radiomaria.nl

Perskit ook voor vrijwilligers | supporters

Wilt u ook zo graag Radio Maria Nederland, met alle rijkdom die het geloof en gebed brengt, bekend maken bij anderen? Dat kan! Om dat eenvoudiger te maken kunt u hier binnenkort een ‘Perskit‘ downloaden met teksten, afbeeldingen en digitale banners om Radio Maria bekend te maken via uw eigen website, parochieblad, lokale krant, supermarktprikbord enz.

Posters | flyers | ander promomateriaal

Daarnaast kunt u via de productenpagina posters, flyers en ander promotiemateriaal bestellen!

Radio Maria Logo | download hier

Persberichten | Radio Maria Nederland

Hieronder zijn persberichten terug te vinden van Radio Maria Nederland.