Eucharistische aanbidding

Bidt vrijdag 24 mei voor het Allerheiligste, Jezus Christus uitgesteld in de monstrans. Biddend en vertrouwend brengen we de Mariathon bij God. Dat doen we van 14:00 uur tot 22:00 uur in de kapel van Radio Maria aan de Waalstraat 2 in ‘s-Hertogenbosch. Wilt u meebidden voor de actie? Wilt u een mooi moment van Eucharistische aanbidding in onze Kapel? Dat kan!

Geef via dit formulier even aan op welk tijdstip u komt bidden. Het gebed in de kapel is namelijk een mooie estafette van bidders die zorgen voor een continue aanwezigheid in de kapel.

Aanstaande donderdag 23 en vrijdag 24 mei is het zover: de Mariathon voor Radio Maria Mexico! Jaarlijks wordt er tijdens de Mariathon wereldwijd geld ingezameld voor verschillende projecten van de Wereldfamilie. Dit jaar vraagt Radio Maria Nederland u om een bijdrage voor het verbreden van het netwerk van Radio Maria Mexico.

We hopen dit jaar 25.000 euro bij elkaar te verzamelen! Uw bijdrage wordt ontzettend gewaardeerd. N.B. Mocht u een bijdrage willen doen voor Radio Maria Mexico vermeld dan bij uw overschrijving: ‘Mariathon‘.

Steun Radio Maria Mexico en maak een gift over naar:
IBAN: NL30 INGB 0674 7509 77
t.n.v. Radio Maria Nederland
o.v.v. Mariathon

Meer informatie: www.radiomaria.nl/mariathon