Mariathon voor Radio Maria Mexico

Aanstaande donderdag 23 en vrijdag 24 mei is het zover: de Mariathon voor Radio Maria Mexico! Jaarlijks wordt er tijdens de Mariathon wereldwijd geld ingezameld voor verschillende projecten van de Wereldfamilie. Dit jaar vraagt Radio Maria Nederland u om een bijdrage voor het verbreden van het netwerk van Radio Maria Mexico.

Dit jaar viel de keuze al vrij snel en makkelijk op Radio Maria Mexico. In onze programmering hebben we immers het pro-life programma Guadalupana waarin we bidden voor het ongeboren leven. Pieter Zimmermann verwijst naar de woorden van Maria die zij in Guadalupe tegen de H. Juan Diego zegt: “Ben ik niet de bron van jouw vreugde?”

Die bron wil ook Radio Maria Mexico zijn voor de vele luisteraars en mensen die zo’n kracht en steun putten uit het luisteren naar Radio Maria. Om de aanwezigheid van Radio María te versterken zijn nieuwe frequenties nodig in Mexico-Stad en omtrek, en in Ciudad Juárez, in de staat Chihuahua, vlakbij de grens met de Verenigde Staten.

We hopen dit jaar 25.000 euro bij elkaar te verzamelen! Uw bijdrage wordt ontzettend gewaardeerd. N.B. Mocht u een bijdrage willen doen voor Radio Maria Mexico vermeld dan bij uw overschrijving: ‘Mariathon‘

Steun Radio Maria Mexico en maak een gift over naar:
IBAN: NL30 INGB 0674 7509 77
t.n.v. Radio Maria Nederland
o.v.v. Mariathon

Meer informatie: www.radiomaria.nl/mariathon
Wilt u vrijdag aansluiten bij de Eucharistische aanbidding in onze kapel? Geef u hier op.