De Finale | vrijdagavond 24 mei

Op naar de finale, het laatste deel van de Mariathon is begonnen! Het is vrijdagavond 24 mei 2024 en de actie draait op volle toeren. Voor donatiestanden en meer info: klik hier. Het blijft zo mooi om te zien dat zoveel luisteraars bellen, bidden en doneren voor het project van Radio Maria Mexico! Draagt u ook bij? Op deze pagina wat impressies van de avond!

Dankwoord Yvonne en pr. Pieter Zimmermann

Geweldig veel dank aan alle luisteraars, vrijwilligers, bidders en donateurs die de Mariathon 2024 voor Radio Maria Mexico weer tot een succes hebben gemaakt! We hebben zelfs wat extra’s mogen ontvangen boven het doelbedrag!
Bedankt namens het gehele team van Radio Maria Nederland! Gods zegen en ’n geweldig mooi weekend toegewenst! Bekijk hier het dankwoordje van Yvonne en onze priester-directeur Pieter Zimmermann.

Een geschenk vanuit Mexico

Wederom een mooie ontmoeting in de studio van Radio Maria Nederland. Deze keer met twee vrouwen uit Mexico, toevallig beiden genaamd Gabriëlla. Ze brachten een prachtig cadeau mee naar de studio. Bekijk hier de video!

Live Mariathon

We hebben pr. Pieter Zimmermann en Yvonne die de avond op de radio vullen en subtiel of direct aansporen om een mooie bijdrage te geven voor Radio Maria Mexico met de Mariathon.

Eucharistische aanbidding

Aanbidding bij het Allerheiligste met mooie muzikale ondersteuning.

Het telefoonteam in actie

In de studio is het druk maar ook bij het telefoonteam. Caroline: ‘Wat een geweldige betrokkenheid!’ Frank: ‘Leuk om de luisteraars weer persoonlijk te mogen spreken!’ Ritine: ‘Ik werd net helemaal blij van een liedverzoek, een swingend Mexicaans lied met een mooie boodschap’.

MARIATHON 2024 | DAG 2

Maak een donatie over o.v.v. ‘Mariathon’ via ideal of met onderstaande bankgegevens. Geef uw donatie ook even door aan het telefoonteam voor de tussenstand op 073 687 2000 en maak bovendien kans op mooie boeken van uitgeverij Betsaida en De Boog. Meer informatie: www.radiomaria.nl/mariathon

We hopen dit jaar 25.000 euro bij elkaar te verzamelen! Elke bijdrage, jouw bijdrage wordt ontzettend gewaardeerd!

Steun Radio Maria Mexico en maak een gift over naar:
IBAN: NL30 INGB 0674 7509 77
t.n.v. Radio Maria Nederland
o.v.v. Mariathon