Dag 2 | vrijdag 24 mei

Hallo allemaal, vandaag is het vervolg van de Mariathon bij Radio Maria. Dag 2… de slotdag die altijd het verschil maakt! Draagt u ook bij? Op deze pagina wat impressies van dag 2. Voor donatiestanden en meer info: klik hier.

Sterke verhalen over Mexico

Met pastoor Pieter Zimmermann en Cristina in de studio komen de verhalen over Mexico wel even voorbij! Pieter verbleef namelijk in 2006 vier maanden in Mexico en in 2018 nog eens 3 weken. Dan maak je wel wat mee.

Aanbidding in de kapel

Vanmiddag is de aanbidding gestart in de kapel van Radio Maria! We bidden bij Jezus Christus, aanwezig in de hostie, uitgesteld in de monstrans. Biddend voor de mensen in Mexico en natuurlijk voor het welslagen van de Mariathon! Dank ook voor uw gebed! Wilt u meebidden? Dat kan tot 22:00 uur in de kapel in onze studio in ‘s-Hertogenbosch.

Eric Schemkes

Vandaag was er een mooi gesprek met Erik Schemkes bij Radio Maria vanwege de Mariathon. Erik is in 2023 zes maanden in Mexico geweest voor Youth with a Mission (YWAM), een christelijke organisatie voor evangelisatie. Luister naar ’n boeiend gesprek bij Radio Maria Nederland.

Drugs in Mexico

Vandaag is dag 2 begonnen van de Mariathon. Een van de aandachtspunten waarom Mexico zo’n rol speelt is de problematiek in dat land. Antoon sprak vanochtend op Radio Maria nog over dit artikel, van het Nederlands Dagblad (ND) en hoezeer de spotgoedkope synthetische drug fentanyl extreme problemen en geweld veroorzaakt. Welke leegte maakt dat men dit zo wil gebruiken?? Laten we bidden voor de bekering, dat juist al die arme mensen God mogen vinden! Met de Mariathon halen we geld op om meer zendmasten in Mexico te kunnen plaatsen voor Radio Maria zodat het geluid van hoop én het gebed mag klinken op veel meer plekken in Mexico!

MARIATHON 2024 | DAG 2

Maak een donatie over o.v.v. ‘Mariathon’ via ideal of met onderstaande bankgegevens. Geef uw donatie ook even door aan het telefoonteam voor de tussenstand op 073 687 2000 en maak bovendien kans op mooie boeken van uitgeverij Betsaida en De Boog. Meer informatie: www.radiomaria.nl/mariathon

We hopen dit jaar 25.000 euro bij elkaar te verzamelen! Elke bijdrage, jouw bijdrage wordt ontzettend gewaardeerd!

Steun Radio Maria Mexico en maak een gift over naar:
IBAN: NL30 INGB 0674 7509 77
t.n.v. Radio Maria Nederland
o.v.v. Mariathon