Dag 1 | donderdag 23 mei

Hallo allemaal, vandaag is de Mariathon gestart en wát maakt de Mariathon nou zo bijzonder? Allereerst alle persoonlijke ontmoetingen… zowel telefonisch als live op de studio.

Weerzien van Angela en Christien

‘Wat een verassing om elkaar te zien!’ ‘Ja wat ontzettend leuk’. ‘We denken zo vaak aan elkaar. Een prachtige spontane ontmoeting in de redactiekamer waar het telefoonteam tijdens de Mariathon actief is. Angela was hier tot 7 jaar geleden de grote kracht achter de receptie. Jaren lang bemande ze de telefoon voor Radio Maria Nederland. Nu is ze terug om een dagje te helpen bij de Mariathon, wat geweldig leuk! Zie ook de video op deze pagina!

Interview met Paul van Vulpen

Live in de studio (donderdagochtend) een mooi gesprek met pianist Paul van Vulpen! Door het spelen van prachtige muziek op de vleugel halen ze geld op voor Mexico. Dit doen ze al jaren voor hun eigen missie. Een gesprek met kenners van Mexico samen met o.a. Antoon en pr. Koos Smits.

MARIATHON 2024 | DAG 1

Een goed begin is het halve werk en om dat klaar te spelen hebben we jou nodig! Vandaag is dag 1! Doe mee donderdag 23. Maak een donatie over o.v.v. ‘Mariathon’ via ideal of met onderstaande bankgegevens. Bekijk de tussenstand hier. 

Geef uw donatie ook even door aan het telefoonteam voor de tussenstand op 073 687 2000 en maak bovendien kans op mooie boeken van uitgeverij Betsaida en De Boog. Meer informatie: www.radiomaria.nl/mariathon

We hopen dit jaar 25.000 euro bij elkaar te verzamelen! Elke bijdrage, jouw bijdrage wordt ontzettend gewaardeerd!

Steun Radio Maria Mexico en maak een gift over naar:
IBAN: NL30 INGB 0674 7509 77
t.n.v. Radio Maria Nederland
o.v.v. Mariathon