Wat een mooie finale!

Vele vrijwilligers, bidders, donateurs en medewerkers hebben zich de afgelopen twee dagen volop ingezet voor de Mariathon. Heerlijke bedrijvigheid op de werkvloer met als doel om de nieuwe studio van Radio Maria in Fátima een ‘vliegende start’ te geven. Dank voor ieders bijdrage!

Vanuit onze kapel is volop gebeden bij het Allerheiligste, biddend voor zegen over de Mariathon en het werk van Radio Maria in en vanuit Fátima. Thuis bad u ook volop mee tijdens deze dagen, als ook met de Pinksternoveen. Dank voor uw gebed.

In onze studio, bij het telefoonpanel én in de wandelgangen mochten er vele mooie gesprekken plaatsvinden. Altijd mooi om zoveel luisteraars aan de telefoonlijn te mogen krijgen. Vele getuigenissen mochten we horen en alle gesprekken waren waardevol. Ook de korte belletjes die plaatsvonden in alle hectiek op drukke momenten.

Verder omlijst met muzikale liederen en diverse oproepen op de radio is de Mariathon 2023 weer bijzonder geslaagd! Het is indrukwekkend om te zien voor hoeveel mensen Radio Maria wereldwijd een steun is in het geloof.

Hartelijk dank voor uw bijdrage en betrokkenheid! Met een voorlopige eindstand van € 22.392,- is er een bijzonder mooi bedrag verzameld. Een prachtige toezegging*! De nieuwe studio in Fátima gaat absoluut bijdragen aan de verspreiding van het geloof. Prachtig dat Radio Maria mag uitzenden vanuit een beslissende plaats in ons geloof, zowel voor Portugal als voor de hele wereld!

*Veel donaties hebben we inmiddels mogen ontvangen. Bent u er nog niet aan toegekomen? Denk svp aan de vermelding ‘Mariathon’ bij uw donatie.

Ook in andere landen is er met de Mariathon veel gegeven áán en gebeden vóór verschillende Mariathon-projecten van de Wereldfamilie. Bijvoorbeeld in Panama (www.radiomaria.pa) waar de donatiestanden nog altijd oplopen (1 Panamese balboa = 0,93 euro). Daar hebben ze zelfs geld weten op te halen voor wél drie van de vijf projecten die zij uitkozen.

Heeft u de Mariathon gemist en wilt u alsnog bijdragen? Dat kan, bekijk dan even de informatie op: www.radiomaria.nl/mariathon

Foto’s: Mariathon vanuit onze studio