Koffie, rinkelende belletjes…
en een fantastisch belteam!

De Mariathon is met dag 2 al weer een paar uurtjes op weg. Wat mooi dat u ook al zo vroeg betrokken bent bij de actie. Het belteam heeft inmiddels ook ’n paar koppen koffie op :)… Doet u ook mee met de Mariathon? Bel naar het telefoonpanel, het belteam zit voor u klaar. Bellen kan tot vanavond 22:00 uur.

Draag ook bij aan dit mooie project.

Bel tijdens de Mariathon het panel op 073-687 2000, geef je donatie door en doneer*: klik hier
*Geef bij uw gift aan dat uw bijdrage is vóór de Mariathon. Gebruikt u de nieuwe machtigingskaarten die u ontvangen heeft met de nieuwsbrief, schrijf de term ‘Mariathon’ op de vrije ruimte onder het vak ‘handtekening’, of onder het vak ‘plaats’.

Steun Radio Maria ‘Fátima’ en maak een gift over naar:

IBAN: NL30 INGB 0674 7509 77
t.n.v. Radio Maria Nederland
o.v.v. Mariathon

Tijden Mariathon:

Vr. 26 mei: 06:30 uur tot 22:30 uur**.
** Vrijdagavond sluiten de telefoonlijnen om 22:00 uur. Waarna in de studio én de kapel de actie afgesloten wordt met gebed en de laatste woorden van het aanwezige team.

Eucharistische aanbidding

Radio Maria wil natuurlijk niet alleen een materiële bijdrage leveren door geld in te zamelen, maar de missie bij het heiligdom van Fátima ook ondersteunen met gebed. Daarom zal er aanstaande vrijdag 26 mei in de kapel van Radio Maria aan de Waalstraat 2 in Den Bosch van 14.00 tot 22.00 Eucharistische Aanbidding zijn. Steun onze Mariathon en bid met ons mee voor een stortvloed aan zegeningen!

Meer info over de Mariathon én de tussenstand: www.radiomaria.nl/mariathon