Radio Maria wereldwijd in actie

Youtube fragment van de Mariathon in Panama:

Youtube fragment van de Mariathon in Canada:

Youtube fragment van de Mariathon in Costa Rica:

De Mariathon is dé actie die wereldwijd door alle Radio Maria stations eens in het jaar wordt ingezet. Vanwege de Mariamaand zijn er momenteel meer radiostations van Radio Maria die nú actie voeren. Bijvoorbeeld Radio Maria in Canada, Costa Rica, Panama. Daar zetten ze zich in voor andere projecten dan Fátima. Mooi toch!

U kunt ook bijdragen aan de missie van Radio Maria Wereldwijd! Geef een bijdrage voor de Mariathon. Radio Maria Nederland zet ze zich in voor een ‘vliegende start’ voor de nieuwe studio van Radio Maria in Fátima. Deze is afgelopen 13 mei 2023 geopend. Radio Maria Portugal zelf bestaat pas sinds 2021. Mooi dat we hen mogen ondersteunen.

Draag ook bij aan dit mooie project.

Bel tijdens de Mariathon het panel op 073-687 2000, geef je donatie door en doneer*: klik hier
*Geef bij uw gift aan dat uw bijdrage is vóór de Mariathon. Gebruikt u de nieuwe machtigingskaarten die u ontvangen heeft met de nieuwsbrief, schrijf de term ‘Mariathon’ op de vrije ruimte onder het vak ‘handtekening’, of onder het vak ‘plaats’.

Steun Radio Maria ‘Fátima’ en maak een gift over naar:

IBAN: NL30 INGB 0674 7509 77
t.n.v. Radio Maria Nederland
o.v.v. Mariathon

Tijden Mariathon:

Vr. 26 mei: 06:30 uur tot 22:30 uur**.
** Vrijdagavond sluiten de telefoonlijnen om 22:00 uur. Waarna in de studio én de kapel de actie afgesloten wordt met gebed en de laatste woorden van het aanwezige team.

Eucharistische aanbidding

Radio Maria wil natuurlijk niet alleen een materiële bijdrage leveren door geld in te zamelen, maar de missie bij het heiligdom van Fátima ook ondersteunen met gebed. Daarom zal er aanstaande vrijdag 26 mei in de kapel van Radio Maria aan de Waalstraat 2 in Den Bosch van 14.00 tot 22.00 Eucharistische Aanbidding zijn. Steun onze Mariathon en bid met ons mee voor een stortvloed aan zegeningen!

Meer info over de Mariathon én de tussenstand: www.radiomaria.nl/mariathon