Om 06:30 uur start de Mariathon!

Donderdagochtend 25 mei start in alle vroegte om 06:30 uur de Mariathon voor het project Fátima. De Radio Maria Wereldfamilie wil nog meer in een aantal belangrijke bedevaartsplaatsen aanwezig zijn én daar vanuit met de Radio bijdragen aan de verspreiding van het geloof. Radio Maria Nederland zet zich in voor het project Fátima van de Wereldfamilie, waar 13 mei j.l. een nieuwe studio van Radio Maria is geopend. Samen met uw hulp willen we hen een ‘vliegende start’ geven.

Draag ook bij aan dit mooie project.

Bel tijdens de Mariathon het panel op 073-687 2000, geef je donatie door en doneer*: klik hier
*Geef bij uw gift aan dat uw bijdrage is vóór de Mariathon. Gebruikt u de nieuwe machtigingskaarten die u ontvangen heeft met de nieuwsbrief, schrijf de term ‘Mariathon’ op de vrije ruimte onder het vak ‘handtekening’, of onder het vak ‘plaats’.

Tijden Mariathondagen:

Do. 25 mei: 06:30 uur tot 18:00 uur.
Vr. 26 mei: 06:30 uur tot 22:30 uur**.
** Vrijdagavond sluiten de telefoonlijnen om 22:00 uur. Waarna in de studio én de kapel de actie afgesloten wordt met gebed en de laatste woorden van het aanwezige team.

Steun Radio Maria ‘Fátima’ en maak een gift over naar:

IBAN: NL30 INGB 0674 7509 77
t.n.v. Radio Maria Nederland
o.v.v. Mariathon

Eucharistische aanbidding

Radio Maria wil natuurlijk niet alleen een materiële bijdrage leveren door geld in te zamelen, maar de missie bij het heiligdom van Fátima ook ondersteunen met gebed. Daarom zal er aanstaande vrijdag 26 mei in de kapel van Radio Maria aan de Waalstraat 2 in Den Bosch van 14.00 tot 22.00 Eucharistische Aanbidding zijn. Steun onze Mariathon en bid met ons mee voor een stortvloed aan zegeningen! Via deze link kunt u zich inschrijven ofwel aanmelden.

Meer info over de Mariathon én de tussenstand: www.radiomaria.nl/mariathon