Internationale Rozenkrans vanuit Fatima

Vrijdag 13 mei bidden we om 17:00 uur het rozenkransgebed mee vanuit bedevaartsplaats Fatima. Het gebed bidden we tezamen met de Radio Maria Wereldfamilie. Om dat mogelijk te maken wordt het gebed door verschillende radiostations vertaald en wereldwijd op nog méér radiostations uitgezonden en gebeden. U kunt dit gebed ook volgen via Radio Maria Nederland. Laten we samen bidden voor de noden in de wereld. Bidt u mee? Meer informatie over dit gebedsinitiatief van de Radio Maria Wereldfamilie leest u hier.

Lezing 100 jaar fatima – uit het Archief

Aansluitend aan de internationale rozenkrans kunt u om 18:05 luisteren naar lezing van 100 jaar Fatima met Dr. Gerard van den Aardweg. Dr. van den Aardweg heeft op zijn vakgebied, psychologie en psychotherapie, boeken geschreven die in meerdere talen zijn vertaald. Sinds lang heeft hij zich in ‘Fatima’ verdiept; in 1988 verscheen zijn Fatima 1917 (Brugge: Tabor), waarvoor zuster Lucia, de oudste zieneres, een kleine beschouwing schreef. Sindsdien is er veel rondom ‘Fatima’ gebeurd. Zijn boek 100 jaar Fatima is verkrijgbaar bij de Boog en Betsaida.

International Rosary Rally – zaterdag 4 juni 2002 – Eindhoven

De oproep tot het Rozenkransgebed ondersteunt Radio Maria ook met de Internationale Rosary Rally. Deze 2e editie doen we met een vurig gebed in meerdere talen graag opnieuw. Kom ook naar Eindhoven, of bidt mee via de Radio, op de ‘Pinksterzaterdag’! Meer info: www.radiomaria.nl/rosaryrally