Internationale Rozenkrans vanuit Nazareth & toewijding aan Maria

Aanstaande vrijdag 25 maart, op het hoogfeest van Maria Boodschap, bidden we om 16:oo uur het internationale rozenkransgebed vanuit Nazareth. Ná dit gebed wordt Oekraïne en Rusland toegewijd aan het Onbevlekte Hart van Maria. Paus Franciscus zal dit doen tijdens een boeteviering in de Sint-Pietersbasiliek. De toewijding is een bijzondere manier om Maria’s bescherming en voorspraak te vragen. Op deze vrijdag zal ook kardinaal Krajewski in Fatima dezelfde toewijding verrichten.

Radio Maria haakt live aan bij deze twee speciale gelegenheden vanuit Nazareth en Rome en zal deze waar nodig toelichten en voorzien van de Nederlandse vertaling. Laten we samen bidden, dat blijft hard nodig! Bid u mee?

Door deze speciale uitzendingen vervalt om 16:00 uur een herhaling van de voorlezing uit het nieuwe boek ‘Jezus en de Joodse wortels van Maria’ én vervalt om 16:30 uur de herhaling van het programma ‘Biofides, over geloof en biologie’ van Vincent Kemme.

NIEUW BOEK
Het boek ‘Jezus en de Joodse wortels van Maria’ start a.s. donderdag 24 maart als nieuwe audioboek bij Radio Maria Nederland. Luister op weekdagen om 06:05, 16:00 of om middernacht naar Radio Maria via DAB+, radiomaria.nl of de app.