International Rosary Rally
4 juni 2022 in Eindhoven

Zaterdag 4 juni 2022 zal de 2e editie van de ‘International Rosary Rally’ plaatsvinden in Eindhoven! Een gebedsbijeenkomst in de publieke ruimte bij het radiomonument in het stadswandelpark te Eindhoven. Samen biddend voor de bekering van Nederland en de wereld tot het Heilig Hart van Jezus en voor eerherstel aan het Onbevlekte Hart van Maria.

De Rosary Rally wordt gebeden in verschillende talen, met elk tientje van de Rozenkrans in een andere taal (Latijn, Engels, Spaans, Pools en Nederlands). En het kroontje van de ‘Goddelijke Barmhartigheid’ in antwoordrespons in ieders eigen taal. In 2021 was er al een prachtige opkomst van meer dan 250 bidders met allerhande nationaliteiten. Ook 4 juni 2022 (de zaterdag van het Pinksterweekend) kijken we uit naar de samenkomst van bidders en nationaliteiten bij de Internationale Rosary Rally in Eindhoven.

Mgr. Athanasius Schneider, hulpbisschop van Astana, zal als internationale spreker de Rosary Rally ook in 2022 kracht bij zetten met een korte verdiepende lezing over het belang van de devotie tot de H. Engelen.

De Rosary Rally is een gebedsinitiatief ondersteund en uitgezonden door Radio Maria Nederland.  Voor meer informatie ga naar: www.radiomaria.nl/rosaryrally Gebedsgroepen en parochies kunnen gedrukte flyers opvragen via info@radiomaria.nl

Bekijk hier de flyers: Nederlandse flyer / English flyer / Polish flyer / Spanish flyer
Gebedsgroepen en parochies kunnen gedrukte flyers opvragen via info@radiomaria.nl. De flyers mogen ook digitaal verspreid worden.