Lancering nieuwe website

Opgetogen presenteert Radio Maria Nederland haar vernieuwde website www.radiomaria.nl! Daarmee is de wens naar een sterk verbeterde professionele website in vervulling gegaan! Want Radio Maria heeft een belangrijke boodschap: de Blijde boodschap! En dat mag gehoord én gezien worden!

Vanaf eind september 2021 is er door het team hard gewerkt aan de nieuwe website. De site oogt fris en modern. “Maar het belangrijkste is dat de bezoeker van de website heel intuïtief het rijke aanbod van Radio Maria kan ontdekken en tot zich kan nemen”, zegt projectleider en promotiemedewerker Frank Antonissen.

Op de website van Radio Maria staat het live radioluisteren centraal en krijgt ook de podcast veel aandacht. “Het beluisteren van podcasts op je eigen tijd is tegenwoordig voor veel mensen een aangename manier om jezelf te informeren over interessante onderwerpen. Inmiddels heeft Radio Maria ruim 10.000 uitzendingen die te beluisteren zijn en daar komen dagelijks nieuwe afleveringen bij.” Wat voorheen als ‘Audiotheek’ bekend was is nu te vinden onder ‘Podcasts’ – klik hier. 

Bekijk en ontdek opnieuw www.radiomaria.nl!

Hier enkele mooie pagina’s om te beginnen!
Het online luisteren is helemaal vernieuwd: www.radiomaria.nl/radio-maria-player
Een pagina gewijd aan het gebed: www.radiomaria.nl/gebed
Alle programma’s op een rijtje: www.radiomaria.nl/programmas
De podcastsectie: www.radiomaria.nl/podcasts
De actuele programmering: www.radiomaria.nl/radiogids

Kwaaijongens

In de ‘Kwaaijongens’, een team van professionele webbouwers uit het dorp Zeeland, heeft Radio Maria een betekenisvolle partner gevonden. Radio Maria is bijzonder dankbaar voor deze samenwerking en de website die daaruit is voortgekomen. Samen met “Kwaaijongens’ blijven wij verder werken aan een optimale online aanwezigheid van Radio Maria op het internet.