Biddend op naar de …

Radio Maria in Actie! Donderdag 17 november a.s. start de noveen tot de Heilige Jozef en dit gebed loopt door t/m de Radio Maria in Actie. De noveen kunt u meebidden op de radio, elke ochtend direct ná de ochtendmis van 09:00 uur en ná de rozenkrans in de middag van 12:15 uur. Het gebed kunt u hier vinden: klik hier

Eucharistische aanbidding

Ook zal het Allerheiligste tijdens de Radio Maria in Actie uitgesteld worden om daarmee de actie nog meer bij God te leggen. Al 15 jaar (jubileum februari 2023) mag Radio Maria dankbaar vertrouwen op de nodige voorzienigheid, dat is en blijft bijzonder. In dankbaarheid kijken we uit naar God, uitgesteld in het Allerheiligste, als ook uitend in o.a. de nodige voorzienigheid in financiën.

De aanbidding zal plaatsvinden op vrijdag 25 november van 14:00 uur tot 23:00 uur. Geef u hier op: klik hier

Geef uw bijdrage en geef ruim!

Geef ook uw financiële bijdrage… geef royaal en goedgezind om samen het tekort in 2022 van min. € 60.000,- te kunnen voorzien.  In 2022 blijven de donaties meer achter t.o.v. andere jaren, reden dat we een grotere achterstand hebben dicht te lopen dan in voorgaande jaren. Dat is te begrijpen met de stijgende kosten voor iedereen… zo ook voor Radio Maria.

Ongekende dank en waardering voor de trouwe en nieuwe donateurs, elke bijdrage is waardevol! Draag ook bij…

Donderdag 24 en vrijdag 25 november 2022

Radio Maria komt in actie met de welbekende live-marathon op de radio. Twee dagen non-stop live radio én een belpanel op de studio van Radio Maria. Vanuit de studio in Den Bosch hoort u de wervende Radio Maria in Actie. Noteer deze dagen in uw agenda en kom ook in actie! Via de radio en www.radiomaria.nl/inactie blijft u op de hoogte van de laatste tussenstanden.

meer info: www.radiomaria.nl/in-actie

Kom in actie en maak een gift over naar:

IBAN: NL30 INGB 0674 7509 77
t.n.v. Radio Maria Nederland
o.v.v. Radio Maria in Actie 2022

Radio Maria ontvangt geen subsidie en dient geen commerciële belangen. Ze is volledig afhankelijk van giften van luisteraars. Bekijk hier op welke manieren u Radio Maria kunt steunen. Direct doneren klik hier.