Biddend op naar de …

De Radio Maria in Actie zal volgende week starten en dat nemen we uiteraard graag mee in gebed. Reden dat we a.s. donderdag 23 november starten met de noveen tot de Heilige Jozef. De noveen loopt daarmee door t/m de Radio Maria in Actie.

De noveen kunt u meebidden op de radio, doet u mee? Dat kan op de volgende momenten:
– Elke ochtend direct ná de ochtendmis van 09:00 uur.
– Ná de rozenkrans in de middag van 12:15 uur.
– Ná de completen om 22:10 uur.
Het gebed kunt u hier vinden: klik hier

Eucharistische aanbidding

Op de laatste dag van de Radio Maria in actie zal het Allerheiligste uitgesteld worden om daarmee de actie nog meer bij God te leggen. Al 15 jaar mag Radio Maria dankbaar vertrouwen op de nodige voorzienigheid, dat is en blijft bijzonder. In dankbaarheid kijken we uit naar God, uitgesteld in het Allerheiligste, als ook uitend in o.a. de nodige voorzienigheid in financiën.

De aanbidding zal plaatsvinden op vrijdag 1 december van 14:00 uur tot 22:00 uur. Geef u hier op: klik hier

Donderdag 30 nov. en vrijdag 1 dec. 2023

Radio Maria komt in actie met de welbekende live-marathon op de radio. Twee dagen non-stop live radio én een belpanel op de studio van Radio Maria. Vanuit de studio in Den Bosch hoort u de wervende Radio Maria in Actie. Noteer deze dagen in uw agenda en kom ook in actie! Via de radio en de website blijft u op de hoogte van de laatste tussenstanden. Geef ook uw financiële bijdrage… geef royaal en goedgezind om samen het tekort in 2023 van € 90.000,- te kunnen voorzien.

meer info: www.radiomaria.nl/in-actie

Dank voor uw bijdrage!

IBAN: NL30 INGB 0674 7509 77
t.n.v. Radio Maria Nederland
o.v.v. Radio Maria in Actie 2023

Radio Maria ontvangt geen subsidie en dient geen commerciële belangen. Ze is volledig afhankelijk van giften van luisteraars. Bekijk hier op welke manieren u Radio Maria kunt steunen. Direct doneren klik hier.