Lancering podcast Credo | de catechismus

Ga naar www.radiomaria.nl/kjd, Facebook en Instagram voor meer van de KJD!

Beste luisteraars, afgelopen zaterdag had Radio Maria een mooie mededeling op de Katholieke Jongerendag (KJD). Namelijk dat het programma Credo van priesterdirecteur Pieter Zimmermann vanaf nu, november 2023, op meerdere platformen te beluisteren is als podcast!

In twee jaar tijd neemt priesterdirecteur Pieter Zimmermann van Radio Maria de luisteraars mee op een avontuurlijke reis door de volledige Catechismus van de Katholieke Kerk. Hij neemt ons mee terug naar de basis, waarin alle aspecten van ons prachtige geloof aan bod komen.

Met deze nieuwe podcast speelt Radio Maria verder in op de behoeften van een modern publiek. De flexibiliteit van podcasts maakt het gemakkelijk voor luisteraars om de spirituele reis te volgen op momenten die voor hen het meest geschikt zijn, en opent de deur naar een breder en jonger publiek.

‘Credo | de catechismus’ is in het leven geroepen om de diepgang van het katholieke geloof over te brengen in de Nederlandse taal, in navolging van het bekende ‘Catechism in a Year’ dat alleen in de Engelse taal beschikbaar is. Radio Maria Nederland nodigt iedereen uit om deel te nemen aan deze verrijkende reis door de catechismus met pr. Zimmermann.

De podcast is al te vinden op SpotifyItunesCastos, Google podcasts, Soundcloud en natuurlijk in onze eigen app.