Stap over naar de nieuwe app!

Ja daar is hij! De primeur was op de Open Dag bij Radio Maria afgelopen zaterdag 9 september! En nu is hij er voor iedereen: de nieuwe app! Vanaf nu te downloaden voor iOS en Android. Met de nieuwe app hebben we ingezet op een uitstekende en ongestoorde luisterervaring. Ga snel naar je Apple App Store of Google Play Store en download de ‘Radio Maria NL‘ app.

De app is een prachtig instrument om te luisteren naar Radio Maria én om je verbonden te voelen. Want het is nu nog gemakkelijker om je gebedsintenties door te geven of te communiceren met de livestudio via WhatsApp.

De app is in lijn met de website van Radio Maria en doet daarom meteen vertrouwd aan. Radio Maria laat met de vernieuwde app zien klaar te zijn voor deze tijd: fris en helder, net zo verfrissend en inspirerend als het geloof kan zijn.

Wisselen tussen live en ‘on-demand’ uitzendingen was nog nooit zo makkelijk! Bij het on-demand luisteren kun je per programma naar de uitzendingen luisteren. Probeer het eens uit. Wil je halverwege een ‘on-demand’ uitzending wisselen naar live – bijvoorbeeld om mee te doen met het gebed op de radio – dan kan dat heel eenvoudig. Daarna ga je gewoon weer verder met het terugluisteren op de plek waar je was gebleven.

In samenwerking met Roel en Ivy van Kwaaijongens is deze prachtige mooie app ontwikkeld! Het was mooi dat Roel op de Open Dag aanwezig kon zijn bij de presentatie. De nieuwe Radio Maria App is namelijk ook voor Kwaaijongens een primeur: de allereerste app die zij op de markt brengen! Samen met hen bouwen we graag verder aan onze website en app.

Naast de nieuwe app, kun je ook nog gebruik maken van de oude ‘Radio Maria Nederland app’ met daarin de welbekende audiotheek. Je kunt dus rustig de overstap maken naar de nieuwe app.

De Apps zijn te gebruiken op je smart-device (telefoon of tablet, iOS of Android).