Bel het telefoonpanel!

Het telefoonteam zit tijdens de Mariathon voor u klaar. Bel naar 073 – 687 2000 om uw donatie door te geven. Dan kunnen we de tussenstand bijhouden.

Radio Maria in Actie

Tussenstand ‘Radio Maria in Actie’ € 60.000 | 100% | doel € 60.000

Radio Maria Nederland komt in Actie om haar jaarbegroting sluitend te krijgen. Dat kan niet anders dan met de welbekende live-marathon op de radio. Twee dagen non-stop live radio en een belpanel op de studio van Radio Maria. Geef ook uw finaniële bijdrage… geef royaal en goedgezind om samen het tekort van min. € 60.000,- te kunnen voorzien. Waarvoor ongekende dank!

De Actie – het Doel

Met grote dankbaarheid ziet Radio Maria elke maand gemiddeld € 33.000,- gedoneerd worden. Dank u! Dat is veel en bewonderingswaardig! Zeker in deze tijd, anno 2022, waar de kosten maar blijven stijgen. Zoals bekend kost het maken van Radio Maria al € 40.000,- per maand én zijn onkosten ook hier gestegen. Radio Maria komt in 2022 nog vele euro’s te kort.

Om de begroting in 2022 goed af te sluiten komt Radio Maria in actie en vraagt u om:
A. Een periodieke gift te geven – samen op weg naar de € 40.000,- élke maand.
B. Een royale gift voor de ‘Radio Maria in Actie’

Uw bijdrage maakt het mogelijk voor Radio Maria om dagelijks uit te zenden. Radio Maria kan groeien dankzij het gebed, voldoende middelen, een goed beheer en een ongekende inzet. Draag ook bij aan de prachtige missie van Radio Maria!

Noveen tot de Heilige Jozef

Met deze actie vertrouwd Radio Maria zich graag toe aan het gebed tot de Heilige Jozef. Radio Maria Nederland start donderdag 17 november 2022 met het bidden van de noveen tot de Heilige Jozef. Het loopt dan door t/m de laatste dag van de Radio Maria in Actie. Dit gebed kunt u meebidden op de radio, elke ochtend direct na de ochtendmis van 09:00 uur en na de rozenkrans in de middag van 12:15 uur. De tekst kunt u hier vinden: klik hier

Twee dagen non-stop live-radio

Donderdag 24 en vrijdag 25 november 2022 zet Radio Maria de schuiven open. Vanuit de studio in Den Bosch hoort u de wervende Radio Maria in Actie. Noteer deze dagen in uw agenda en kom ook in actie! Via de radio en www.radiomaria.nl/inactie blijft u op de hoogte van de laatste tussenstanden.

Tijden:

06:30 uur – start op donderdag
18:00 uur – einde op donderdag

06:30 uur – start op vrijdag
22:30 uur – einde op vrijdag

‘Raad het liedje’

Tijdens deze actie hoort op enkele momenten de ‘Raad het liedje’ bij Radio Maria. Herkent u het fragment van het liedje geef dan snel de titel van het lied door aan het telefoonpanel op 073 687 2000. Bent u er op tijd bij dan maakt u kans op twee boeken van uitgeverij de Boog. Het boek: Jozef van Nazareth en het boek ‘Jezus en de Joodse wortels van de Eucharistie’. Luister dus goed tijdens de marathon naar de liedfragmenten bij ‘Raad het liedje’.

Eucharistische aanbidding

Het Allerheiligste zal tijdens de Radio Maria in Actie uitgesteld worden om daarmee de actie nog meer biddend met God te gaan. De aanbidding zal plaatsvinden op vrijdag 25 november van 14:00 uur tot 23:00 uur. Geef u hier op: klik hier

Steun Radio Maria in actie en maak een gift over naar:

IBAN: NL30 INGB 0674 7509 77
t.n.v. Radio Maria Nederland
o.v.v. Radio Maria in Actie 2022

Radio Maria ontvangt geen subsidie en dient geen commerciële belangen. Ze is volledig afhankelijk van giften van luisteraars. Bekijk hier op welke manieren u Radio Maria kunt steunen.