Bel het telefoonpanel!

Het team zit tijdens de actie voor u klaar. Bel naar 073 – 687 2000 om uw donatie/toezegging door te geven voor de tussenstand.

Steun Radio Maria in actie en maak een gift over naar:

IBAN: NL30 INGB 0674 7509 77
t.n.v. Radio Maria Nederland
o.v.v. Radio Maria in Actie 2023

Radio Maria in Actie

Eindstand ‘Radio Maria in Actie’ € 91.564,50 | 102% | doel € 90.000,-

Ze komen er weer aan: de Radio Maria in Actie dagen. Het is de broodnodige marathon aan het einde van het jaar om onze begroting sluitend te krijgen. Het hele jaar door mogen wij uw donaties ontvangen en daarmee is, naast het gebed op nummer 1, de financiële ondersteuning het tweede ‘been’ waar Radio Maria op mag staan.

Daar zijn we u zeer dankbaar voor. Want u draagt bij aan een missie die veel verder gaat dan een goed initiatief waarbij interessante programma’s en mooie muziek worden uitgezonden. Al vanaf het ontstaan van Radio Maria in Italië mogen we beseffen dat dit een werk is van Maria zelf. Haar moederlijke zorg, die door de radio naar “alle uiteinden van een naar het heil dorstende aarde wordt gebracht” (tekst uit het toewijdingsgebed van Radio Maria), gaat uit naar alle mensen die luisteren. Haar doel, waar ieder van ons naar vermogen aan mag
bijdragen, is om elke mens bij haar Zoon te brengen.

En daarom durven we ook dit jaar weer een beroep te doen op uw vrijgevigheid. Tijdens de marathon bruist de studio van leven en bedrijvigheid: twee dagen lang is er non-stop live radio en een belteam van vrijwilligers zit klaar om uw toezegging voor een financiële bijdrage te noteren. Geef ruimhartig zodat we het gat in de begroting kunnen dichten én stappen vooruit kunnen maken.

Want Radio Maria Nederland wil niet alleen stevig staan op twee benen, maar ook vol vertrouwen de toekomst tegemoet gaan. En zelfs, zoals ook de priesterdirecteur het zegt, moedigen we u aan om met ons in het diepe te varen diepe (duc in altum), zodat we nog meer mensen kunnen bereiken. Het bedrag wat we nodig hebben is € 90.000,-.

Radio Maria ontvangt geen subsidie en dient geen commerciële belangen. Ze is volledig afhankelijk van giften van luisteraars. Bekijk hier op welke manieren u Radio Maria kunt steunen.

Tijden:

06:30 uur – start op donderdag
18:00 uur – einde op donderdag
06:30 uur – start op vrijdag
22:30 uur – einde op vrijdag

Twee dagen non-stop live-radio

Donderdag 30 november en vrijdag 1 december 2023 zet Radio Maria de schuiven open. Vanuit de studio in Den Bosch hoort u de wervende Radio Maria in Actie. Noteer deze dagen in uw agenda en kom ook in actie! Via de radio en deze pagina www.radiomaria.nl/in-actie blijft u op de hoogte van de laatste tussenstanden.

Noveen tot de Heilige Jozef

Met deze actie vertrouwd Radio Maria zich graag toe aan het gebed tot de Heilige Jozef. Radio Maria Nederland start donderdag 23 november 2023 met het bidden van de noveen tot de Heilige Jozef. Het loopt dan door t/m de laatste dag van de Radio Maria in Actie. Dit gebed kunt u meebidden op de radio, elke ochtend direct na de ochtendmis van 09:00 uur en na de rozenkrans in de middag van 12:15 uur. De tekst kunt u hier vinden: klik hier

Eucharistische aanbidding

Het Allerheiligste zal tijdens de Radio Maria in Actie uitgesteld worden om daarmee de actie nog meer biddend met God te gaan. De aanbidding zal plaatsvinden op vrijdag 1 december, van 14:00 tot 22:00 uur, in de kapel van Radio Maria in ‘s-Hertogenbosch.

Klik hier voor de inschrijflijst.