Na een mooie dag 1 op naar de 100% op dag 2!

De 2e en laatste dag van de live-radio-marathon is wederom vanaf de vroege uurtjes gestart. Een kort filmpje hiervan staat op onze facebook-pagina – klik hier.

Deze nieuwe dag zijn we gestart met € 16.347,- op de teller, dank daarvoor! Nu gaan we door, deze vrijdag 25 november staat of valt geheel met de betrokkenheid en bereidwilligheid van een grote groep luisteraars en donateurs. Laten we samen en met velen er de schouders onder zetten!

Op deze laatste dag van de Radio Maria in  Actie gáán we namelijk voor de 100% van het doelbedrag € 60.000,- dat is gigantisch streven… maar nodig! Uw gift zal een zegen zijn voor velen als óók voor u zelf. God is goed, God is trouw! Geven is een genade en genade mag stromen vanuit Gods heerlijkheid opdat het u als vele anderen diep mag raken.

Elke cent die in voorzienigheid aan Radio Maria gegeven mag worden is ons kostbaar en wordt met goed rentmeesterschap ingezet!

Vandaag gaan we door tot 22:30 uur! Vanaf de middag zal er ook aanbidding zijn bij het Allerheiligste in de kapel bij Radio Maria. Want alles begint bij onze God en daarna bij onze bereidwilligheid. We hebben nog een lange weg te gaan, maar we hebben vertrouwen! Al 15 jaar mag Radio Maria Nederland bestaan dankzij de genade van onze God én bijdragen van velen met giften, vrijwilligerswerk én het gebed.

God is trouw en hopelijk velen van u bereidwillig! Want geven is een genade! 

Draag ook bij! Het telefoonpanel zit voor u klaar! Dank u!

Bel het panel op 073-687 2000, geef je toezegging door én doneer: klik hier.
De donatiestanden houden we bij op deze pagina: www.radiomaria.nl/in-actie ook hoort u de tussenstanden regelmatig op de radio!

Meer donatie mogelijkheden: klik hier
Meer info: klik hier