De uitdaging van 2023

Beste luisteraar, er ligt een uitdaging voor ons…  In 2023 ontkomt Radio Maria Nederland er niet aan om een kostenstijging van 10% in onze begroting door te rekenen. We realiseren ons dat dit een uitdaging is, want óók uw onkosten zijn waarschijnlijk gestegen.

De stijging van de onkosten én een terughoudende tendens in de giften, zien we terug in de cijfers van het 1e kwartaal (klik hier). De uitdaging wordt dan snel zichtbaar… tegelijkertijd geeft dat ook de aansporing om nog meer te bidden, te vertrouwen én in actie te komen. We vragen dan ook om uw gebed en financiële bijdrage.

Radio Maria voelt zich tegelijk geroepen verder te groeien. Het team zet zich daarvoor dagelijks in*. Dat kan samengaan met de uitdaging van 2023. Het zou toch prachtig zijn als er 10% meer donateurs opstaan en daarnaast óók meer luisteraars bereikt worden. Het is een uitdaging… maar het is mogelijk, in geloof biddend op voorspraak van de H. Maagd Maria en H. Jozef. Uiteindelijk is het God die het werk in de harten van mensen doet. Onze bijdrage is daarbij vergeleken gering, maar met de radio als prachtig en krachtig instrument voor de evangelisatie zetten we ons daar met uw hulp voor in.

*Radio Maria Nederland timmert hard aan de weg, zowel op de radio als achter de schermen. Met de nieuwe priester-directeur, studio Heiloo, studio update ‘s-Hertogenbosch, nieuwe website, nieuwe DAB+ kanaal, nieuwe programmering, andere projecten nog in het verschiet… en zoveel meer facetten… is er genoeg ruimte voor groei. Radio Maria wil, naar Gods wil, dat graag! U ook?

Laten we samen de uitdaging(en) van 2023 aangaan! Meer donateurs, donaties én een breder publiek.

Op www.radiomaria.nl/de-uitdaging kunt u meer informatie vinden én worden de donatiesstanden per kwartaal bijgehouden. Radio Maria heeft bovendien een nieuwe folder | doneren en nalaten gemaakt.
Op www.radiomaria.nl/doneren kunt u meer informatie vinden over alle mogelijkheden tot doneren en de laatste donatiestand. Wilt u direct doneren met ideal: klik hier 

Nieuwe folder – doneren en nalaten

Het team presenteert u graag de nieuwe folder ‘doneren en nalaten’! Een mooie, waardige en up-to-date folder voor bestaande en nieuwe donateurs.

Als ANBI | Algemeen Nut Beogende Instelling is het voor u als luisteraar óf ondernemer gunstig om te doneren aan Radio Maria Nederland. Uw giften kunnen bij uw inkomstenbelasting als aftrek meegenomen worden, des te meer wanneer u een ‘overeenkomst periodieke gift in geld’ aangaat. Lees er meer over in de folder.