Start van de zomerprogrammering

De zomer bij Radio Maria brengt een licht aangepaste programmering voor u als luisteraar. Van maandag 4 juli tot maandag 29 augustus draait er namelijk de zomerprogrammering bij Radio Maria Nederland.

In de zomer kunt u luisteren naar twee nieuwe series in het programma Geloofsvorming met: ‘Mystieke lectuur’ en ‘De rijkdom van het geloof’. Daarnaast brengt Radio Maria een nieuw boek op de radio: ‘Louis en Zélie Martin’ van Hélène Mongin. Daarnaast gaat het gebed onveranderd door en zijn er diverse programma’s als: ‘Pastoraal spreekuur’, ‘De Club van Job’, ‘Musica Sacra’, ‘Emmausgangers’, ‘Zuiderlicht’ en o.a. ‘Paus aan het woord’ als gebruikelijk te beluisteren. Bekijk de radiogids voor de dagelijkse programmering. 

Programma’s als: ‘de Pater Podcast’, ‘de Pius Podcast’, en ‘Goedemorgen Radio Maria’ beginnen pas weer ná de zomer met nieuwe afleveringen/uitzendingen. Enkele programma’s als ‘Katholiek Nieuwsblad Actueel’ zijn een kortere periode afwezig.

Het team van Radio Maria is in deze zomerperiode onder andere druk met de voorbereidingen op het nieuwe radioseizoen. Daarnaast is het team in deze periode afwisselend afwezig i.v.m. vakanties, de bereikbaarheid en de programmering van Radio Maria Nederland is daardoor aangepast.

Lees hier verder