2022 is uit de startblokken!

Wat is het een zegen dat Radio Maria Nederland ook in 2022 het Katholieke geluid op de ether mag brengen! Dat is niet vanzelfsprekend… het is bijzonder en dat al 14 jaar lang*! Te mogen weten als vereniging dat er elke maand de bereidwilligheid van u is om bij te dragen, dat is zo waardevol. Radio Maria Nederland heeft nu twee jaar op rij (2020 én 2021) de begroting sluitend mochten krijgen met reguliere giften (periodiek of als losse giften)! Radio Maria mag met stapjes groeien en dat kan met voldoende middelen, goed rentmeesterschap en de inzet van het team (medewerkers én vrijwilligers). Wat werkt de voorzienigheid mooi!

Draag ook bij aan dit prachtige platform met uw bijdrage in januari, februari enzovoorts. (bekijk hier de donatiestand).
Gaan we misschien de € 40.000,- halen in de eerste maand… dat zou 2022 heel mooi uit de startblokken brengen! Radio Maria is u dankbaar.

Een financiële bijdrage kunt u op verschillende manieren geven. Voor meer informatie ga naar: www.radiomaria.nl/doneren.

* woensdag 2 februari a.s. bestaat Radio Maria Nederland 14 jaar.