Radio Maria zendt geen reclame uit, krijgt geen subsidie van de overheid en dient geen commercieel belang. Het project wordt volledig gefinancierd door giften van vrijgevige en betrokken luisteraars.

Radio Maria Nederland kost in 2020 minimaal € 40.000,- per maand.

Op deze pagina willen we u graag op de hoogte houden wat de donatiestand betreft voor 2020. Zo kunt u zien wat de huidige tussenstand is en ook wat er in de voorgaande maand gedoneerd is.

Adventsactie 2020
In de maand november hebben we de Adventsactie gehouden met als doel om het al 13 jaar in gebruik zijnde pand van Radio Maria een nodige opfrisbeurt te geven. Met een bedrag van € 31.640,- aan giften is prachtig gehoor gegeven aan deze oproep. Radio Maria is u donateurs dankbaar! Meer informatie: klik hier. 

Mariathon 2020
In oktober j.l., is tijdens de Mariathon-maand* een bedrag van €23.667,50 bij elkaar gebracht voor het project ‘Radio Maria Mandarin’ (meer informatie – klik hier). De Mariathon-donaties gaan naar de Radio Maria Wereldfamilie, de overkoepelende organisatie die het project verder zal opzetten. Radio Maria Nederland kijkt terug op een mooie Mariathon-maand en is dankbaar voor alle donaties!

* vanwege de corona-maatregelen en daardoor een lage bezetting op de studio, duurde de Mariathon de gehele maand oktober. Wel kon u op de radio een twee-daagse radio-Mariathon horen waarin speciaal aandacht was voor het project ‘Radio Maria Mandarin’.