15 jaar Radio Maria Nederland

Radio Maria Nederland bestaat 15 jaar en dat mag gevierd worden! Kom zaterdag 4 februari 2023 om 12:30 uur naar de Sint-Janskathedraal in ‘s-Hertogenbosch voor de jubileumviering, gevolgd door een receptie in het Sint-Janscentrum. Radio Maria Nederland nodigt u van harte uit.
 
Op 2 februari 2008 zag Radio Maria Nederland het levenslicht. Het was de oprichter Emanuelle Ferrario van Radio Maria die na een bezoek aan de Zoete Moeder in de Sint-Janskathedraal in ’s-Hertogenbosch ervan overtuigd was dat Maria zelf in Nederland een missie had.
 
15 jaar later… zijn we talloze gebeden, vieringen, interviews, acties en méér verder. Dat is alleen maar mogelijk geweest door uw betrokkenheid en steun. Deel in de vreugde om dit 15-jarig bestaan tijdens de viering en receptie op 4 februari 2023. U kunt er o.a. kennismaken met de priester-directeur en we nemen, na 10 jaar, afscheid van de voorzitter van het bestuur Ger Zimmermann.
 
Of u Radio Maria Nederland al kent of nog niet, iedereen is welkom om dit jubileum mee te vieren. Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie: klik hier