nieuwe programma’s op de radio

We beginnen het nieuwe jaar met twee nieuwe programma’s op de radio. Op de 2e donderdag van de maand voor de dames met Magnificat 90 en op de 4e donderdag van de maand voor de heren met Exodus 90. Beiden bieden een weg van 90 dagen om in een diepere relatie met Jezus te komen.

Om daar gericht aan te werken gaat men tót Pasen meer tijd besteden aan gebed en ascese (ofwel oefeningen) waardoor o.a. diverse alledaagse afleidingen plaatsmaken voor meer tijd met Christus, dagelijkse reflectie, vasten en zelfs fysieke uitdagingen. Om als mannen en vrouwen van God te mogen groeien in wie ze zijn.

Dit traject van 90 dagen gaan mannen als ook vrouwen aan de slag met een kleine gemeenschap (ofwel broederschap bij de heren) en vormen daarbinnen duo’s om met elkaar dagelijks en wekelijks op weg te gaan. Dat vraagt zeker een commitment, een uitdaging van 90 dagen lang. Maar het brengt een verrijking van het geloof, werkt door in je dagelijks leven en sterkt je karakter. Wereldwijd groeien 60.000 mannen per jaar met Exodus 90 in het geloof en Magnificat 90 maakt in het Nederlands taalgebied een enorme opmars.

Radio Maria zal in deze twee programma’s op de radio, de trajecten voor de mannen en vrouwen los van elkaar volgen. Zo hoort u een greep uit de weg die zij mogen gaan. Donderdag 12 januari kunt u luisteren naar de eerste uitzending van Magnificat 90 met Lisanne Hoogenboom.

Uitzendtijden: do. 14:00 uur | vr. 02:00 uur | ma. 03:30 uur