Opdracht van de Heer … 13 jaar Radio Maria NL

2 Februari is een speciale datum in de jaarlijkse kalender, we vieren het feest van de ‘Opdracht van de Heer’ ofwel in de volksmond ‘Maria lichtmis’. Daarnaast viert Radio Maria Nederland op 2 februari haar 13 jarige bestaan! Wellicht is er vandaag een klein taartmomentje voor het kleine team op de studio… maar ‘groots’ kan er helaas niet uitgepakt worden. Radio Maria hoopt later in 2021 (als de corona het weer toelaat) een mooie open dag met u lijfelijk te kunnen vieren. Daar kijken we naar uit.

Radio Maria is u luisteraars bijzonder dankbaar! Ja, u als trouwe luisteraar die al jaren Radio Maria meeneemt in gebed en bijdragen. En nét zo goed zijn we dankbaar voor de nieuwe betrokken luisteraars. Welkom bij deze wereldwijde familie verbonden in Christus, met Maria én de radio. Beste luisteraars oprecht bedankt. Geweldig dat Radio Maria al weer 13 jaar gemaakt mag worden en zo mag bijdragen aan de evangelisatie en verdieping van het geloof!

U heeft met uw gebed en financiële ondersteuning Radio Maria al die tijd mogelijk gemaakt. Zo gaat Radio Maria met vertrouwen het jaar 2021. Bewaar ons telkens opnieuw in uw gebed en ondersteun ons maandelijks met een bijdrage. Uw steun is zo waardevol!

Radio Maria Nederland is ook bijzonder dankbaar voor alle vrijwilligers en het team, die met of zonder Covid-19 in een kleine bezetting Radio Maria elke dag opnieuw mogelijk maken. Dank u wel!

Op deze heugelijke dag kunt u bij Radio Maria onder andere luisteren naar:
09:00 uur – de Eucharistieviering met p. Koos vanuit de Radio Maria kapel. In alle rust zal hij een mini-processie om het altaar lopen.
11:00 uur – pastoraal spreekuur; spreekt p. Koos over Chiara Petrillo en hoe zij haar kracht en geluk vond bij Maria in Medjugorje.
18:00 uur – horen we een lezing van Pastoor Frank As over het feest van de ‘Opdracht van de Heer’.
19:00 uur – de Eucharistieviering met p. Frank As vanuit de Christus Koningkerk in Veldhoven.

Luister naar Radio Maria via DAB+, radiomaria.nl en de App.