De Zondag van het Woord van God!

In 2019 stelde Paus Franciscus ‘de zondag van het Woord van God’ in op elke 3e zondag van het jaar. De oproep om de bijbel ter hand te nemen en zo de Heilige schrift en onze Heer beter te leren kennen, is een oproep voor alle dagen. Vandaag en morgen is hiervoor extra aandacht. Morgen in het programma ‘Aan tafel met’ spreekt Yvonne met diaken Vincent de Haas over ‘de Zondag van het woord van God’. Hij deelt zijn passie voor God en hoe de bijbel daarin een prominente plaats heeft.

Diaken Vincent de Haas is werkzaam als; algemeen administrator van de Congregatie Zusters Franciscanessen “Alles voor Allen”, als bisschoppelijk gedelegeerde voor de Parochiële Caritasinstellingen in het Bisdom Breda en coördinator van de Katholieke Bijbelstichting.

Luister maandag 25 januari om 11:00 uur (herhalingen om 20:30 en 03:30 uur) naar Radio Maria via DAB+, radiomaria.nl en de App.

Deze zondag kunt aanhaken met verdieping op het woord door te luisteren naar:
Eucharistieviering: Vandaag 24 januari, op ‘de Zondag van het Woord van God’ kunt u de Eucharistieviering volgen bij Radio Maria om 10:00 uur vanuit de H. Martinus in Beek met kapelaan Hub Horstman.

Diverse lezingen (zie programma):
– de ‘lezingendienst’,
– ‘het woord van God’ met pater Bots,
– ‘Zo spreekt de heer’ met Pater Elias
– én het ‘Woord voor Woord’ met Pater Dries van de Akker .
Kortom een mooi aanbod van dagelijkse verdieping en aandacht voor Gods woord bij Radio Maria.