De belangrijkste week van het jaar

We bereiden ons voor op Pasen van het Lijden tot de Verrijzenis van Jezus.  In de Goede Week kunt u bij Radio Maria luisteren naar 4 radioretraites en natuurlijk de verschillende liturgische vieringen. We hebben een mooi overzicht van dit alles gemaakt op onze website, klik hier. Hieronder lichten we het nog even kort toe.

We beginnen maandag en dinsdag met de retraite ‘Pasen door de ogen van Maria met pr. P. Zimmermann.

Woensdag 27 maart kunt u luisteren naar de retraite ‘Opgang naar Paasochtend’ met pr. H. van der Vegt.

Van Witte Donderdag tot Stille Zaterdag kunt u luisteren naar de 3-delige retraite ‘Van zijn volheid hebben wij allen ontvangen’ van pr. M. Otto.

De radioretraite ‘Het uur van Jezus’ ofwel Het lijden en sterven van Jezus volgens het Johannes Evangelie’. van mgr. J. Liesen bestaat uit 8 afleveringen die elke dag (ma,di,wo,vr) per 2 worden uitgezonden.

Luister elke dag om 11:00 | 21:00 | 03:30 uur naar de retraites én om 18:05 uur apart naar de retraite van mgr. Liesen. Wilt u de retraites beluisteren in de audiotheek? Klik op de titels van de retraites hierboven.

Op weg naar Pasen bidden we ook de Litanie van het Lijden van onze Heer Jezus Christus. Dit bidden we in de plaats van de ‘Litanie van Loreto’ en zal dus gebeden worden na de rozenkrans van 12:15 uur ofwel om ca. 13:00 uur. Het gebed kunt u hier downloaden.