Storing app

Audiotheek | Radio Maria Nederland

Beste luisteraars, helaas was het afgelopen dagen (vrijdag tot zondag) niet mogelijk om de audiotheek op de website van Radio Maria of de app te gebruiken. Dit heeft te maken met een aantal updates/wijzigingen bij Soundcloud die door hun eerder dan gepland zijn doorgevoerd, namelijk april in plaats van oktober. Dat vraagt ad-hoc technische aanpassingen.

Vanaf vandaag, maandag 29 april, kunt u op de website weer gebruik maken van de audiotheek.

De app heeft vandaag, maandag 29 april, ook een update gekregen waardoor live-luisteren en andere functies van de app weer bruikbaar zijn. Om daar gebruik van te maken, moet u wel eerst de update van de app in uw app-store (apple of google play store) installeren. Bij opstarten krijgt u een melding dat de app geen uitzendingen kunt ’terug-luisteren’. Na het sluiten van de melding is de app zoals bekend verder voor u paraat.  

Voor het ‘on-demand’ luisteren naar uitzendingen kunt u terecht op de website. U kunt op uw mobiele telefoon ook gebruikmaken van uw web-browser. Ook daar kunt u luisteren naar de live-radio als ook de uitzendingen in de audiotheek.

Ondertussen wordt er samen met de ontwikkelaars van onze website en app hard doorgewerkt om het probleem spoedig te verhelpen. Excuses voor het ongemak.

Het live luisteren naar Radio Maria via DAB+ en via internet op de website of uw internet-radio kan zoals u gewend bent. Ook kunt live-luisteren in de ‘Radio Maria Play’ app van de wereldfamilie.

U kunt ons ook beluisteren via de internationale ‘Radio Maria Play’ app. Zo kunt u ook luisteren naar andere radiostations van de Radio Maria Wereldfamilie. De app is beschikbaar voor de platformen Android en iOS:

– iOS iPhone en iPad app
– Android app