Pater Wil Boerkamp spreekt vandaag in de Karmelretraite over Maria als onze Moeder en zuster model voor ons gelovigen. Het betreft aflevering vier van de retraitereeks behorende bij het programma geloofsvorming. Heeft u voorgaande delen van de retraite gemist of wilt u deze opnieuw tot u laten doordringen? Dat kan eenvoudig door deze afleveringen te beluisteren als podcast, zie onderaan dit bericht.

De spiritualiteit van het bidden en de liturgie van de openbare eredienst en het getijdengebed is de invalshoek van deze Karmelretraite. Het gaat om een bezinning aan de basis voor gewone parochianen in Nederland, die met vrucht willen deelnemen aan de kerk. Deze retraite wordt gebracht door pater Wil Boerkamp O.Carm.

Luister om 14:00, 22:45 0f 04:30 uur naar Radio Maria via DAB+, radiomaria.nl en de App.

Aflevering 1. – ‘Waarom zou ik mij bezinnen aangaande God in mijn leven?’

Aflevering 2. – ‘De openbaring van de menselijke ervaring van God in de H. Schrift.’

Aflevering 3. – ‘Hoe kan ik in mijn spiritueel leven met God blijven groeien?’

Aflevering ‘Aan tafel met’ – ‘Pater Wil Boerkamp over de Karmel-retraite’

Karmelretraite met Wil Boerkamp