Vacature Coördinator

Radio Maria zendt 24 uur per dag, 7 dagen in de week uit met gebed, Eucharistievieringen, geloofsonderricht, bezinning, nieuws en actualiteiten uit Kerk en samenleving. Radio Maria Nederland maakt deel uit van het wereldwijde netwerk van de ‘World Family of Radio Maria’. De studio bevindt zich in ‘s-Hertogenbosch.

Voor onze organisatie zoeken wij een
COÖRDINATOR (m/v) voor 32 uur per week

Wat houdt de functie in?

De Coördinator vervult een spilfunctie tussen bestuur en de medewerkers en is de ‘bedrijfsleider’ binnen de organisatie. Hij/zij brengt de organisatie met zijn kennis en vaardigheden  in de komende jaren op een hoger plan. Hij/zij doet dat in nauw overleg met de voorzitter en de priester-directeur.
Je geeft leiding, plant, organiseert en rapporteert over bereikte resultaten. Bovendien draag je actief bij aan externe promotie-activiteiten en de fondsenwerving.

Wie zoeken wij?

Je bent een warme en empathische persoonlijkheid die sterk gericht is op samenwerking. Jij personifieert Radio Maria. Bij voorkeur beschik jij over een bedrijfskundige achtergrond. Je weet leiding te geven met oog voor mensen en hebt een brede belangstelling voor alle onderdelen van de organisatie.

Wat bieden wij?

We bieden je een aantrekkelijke werkomgeving en een uitdagende baan. We bieden je een salaris dat uitgaat van je roeping voor Radio Maria en dat is afgestemd op je verantwoordelijkheden.

Meer weten?

Kijk op de website, www.radiomaria.nl of neem tussen 10 en 12 uur contact op met Radio Maria. Telefoon 073-6872000.

Wilt u de vacature doorsturen naar anderen: gebruik deze link: www.radiomaria.nl/vacature-coördinator
U kunt de vacature, zoals opgemaakt als advertentie, hier downloaden en bijvoorbeeld via Whatsapp naar mogelijke kandidaten sturen.

Solliciteren?

Stuur je sollicitatie met CV vóór 15 mei op naar e.sluis@radiomaria.nl onder vermelding van ‘coördinator’.