Save the date!

Internationale Rosary Rally
1 Juni 2024 – Eindhoven

“Mijn Onbevlekte Hart zal triomferen!”

Kom op zaterdag 1 juni 2024 naar het stadswandelpark in Eindhoven voor de Internationale Rosary Rally.

Sluit je aan bij een van de grootste gebedsontmoetingen van Nederland, om samen de Heilige Rozenkrans te bidden voor de bekering van Nederland (en van de wereld) tot het Heilig Hart van Jezus, en voor eerherstel aan het Onbevlekte Hart van Maria.

Promo-video | 3rd edition 2023

Internationale Rosary Rally
1 Juni 2024 – Eindhoven

“Mijn Onbevlekte Hart zal triomferen!”

Kom op zaterdag 1 juni 2024 naar het stadswandelpark in Eindhoven! Sluit je aan bij een van de grootste gebedsontmoetingen van Nederland, om samen de Heilige Rozenkrans te bidden voor de bekering van Nederland (en van de wereld) tot het Heilig Hart van Jezus, en voor eerherstel aan het Onbevlekte Hart van Maria.

De Rosary Rally is een wereldwijd fenomeen dat steeds meer gelovigen samenbrengt. In Nederland komt het jaarlijks tot leven in het hart van Eindhoven, gesteund en uitgezonden door Radio Maria Nederland. Dit is niet alleen een gebedsevenement, maar ook een kans om elkaar te ontmoeten, te inspireren en samen te groeien in ons geloof.

Reserveer deze datum en kom samen met ons voor een dag van gebed, gemeenschap en vereniging. We zien uit naar jouw aanwezigheid!

NIEUW: Kinderprogramma

Kinderen van 4-12 jaar en hun (groot)ouders zijn van harte uitgenodigd voor het kinderprogramma. Ontvangst is om 15:15 uur bij het Radiomonument in het Stadswandelpark in Eindhoven. Onder leiding van Marina en Charlotte van ‘stichting Kinderen bidden voor Kinderen’ gaan de kinderen o.a. een kleurrijk tientje knopen en daarmee bidden voor intenties die ze zelf mogen aandragen. Hun tientjes worden gezegend door pr. Pieter Zimmermann en hopelijk nemen de kinderen samen met hun ouders deel aan het gezamenlijk Rozenkransgebed. Door de kracht van het kindergebed, zullen zij hieraan een extra impuls geven!

Stream 2023 – 3rd edition

4e editie | 4th edition

De Rosary Rally is een wereldwijd fenomeen dat steeds meer gelovigen samenbrengt.

In Nederland komt het jaarlijks tot leven in het hart van Eindhoven, ondersteund en uitgezonden door Radio Maria Nederland. Dit is niet alleen een gebedsevenement, maar ook een kans om elkaar te ontmoeten, te inspireren en samen te groeien in ons geloof.

Kom 1 juni 2024 met ons samen voor een dag van gebed, gemeenschap en vereniging.

We zien uit naar jouw aanwezigheid!

Bidders met diverse nationaliteiten komen bij elkaar in het Stadswandelpark, het gebed wordt in meerdere talen gebeden (zie het pdf-boekje).

Om het gebed makkelijker te maken gebruik het PDF gebedsboekjePDF booklet (english) .(versie 2023)
Het evenement is ook live te volgen via Radio Maria én op deze pagina via de youtube live-stream van Radio Maria Nederland.

Locatie | Location

Stadswandelpark – 5615 EB Eindhoven – bij het Radiomonument – 

Klik hier voor de routebeschrijving
View this page for location and transport.

Flyers & video’s

Bekijk hier de flyers: Nederlandse flyer | English flyer | Polish flyer | Spanish flyer
Gebedsgroepen en parochies kunnen gedrukte flyers opvragen via info@radiomaria.nl. De flyers mogen ook digitaal verspreid worden.

Bekijk de video’s en stream op deze pagina én luister naar kapelaan Zimmermann in het programma “Aan tafel met”, daar geeft hij uitleg over dit initiatief.

De Rosary Rally is een gebedsinitiatief ondersteunt en uitgezonden door Radio Maria Nederland.

Op pad met de blauwe zusters

In 2023 gingen de blauwe zusters samen met jongeren op pelgrimstocht naar Eindhoven! bekijk hier het programma voor jongeren van 16-30 jaar van vorig jaar.

Rosary Rally Programma (NL)

14:45 Ontvangst in het stadswandelpark
15:00 Kroontje van de Goddelijke Barmhartigheid.
15:15  Lezing
15:45  Heilige Rozenkrans
16:30 Tijd voor ontmoeting & koffie
17:30 Einde Rosary Rally

Voorprogramma voor diegenen die willen deelnemen aan de eerste zaterdag devotie:

13:00 H. Mis in de st. Lambertuskerk aan de Hoogstraat 299 met aansluitend aanbidding
14:30 Processie met het beeld van Maria naar het stadswandelpark

Tijdens het hele programma in het stadswandelpark, is er gelegenheid om het sacrament van de Biecht te ontvangen.

Rosary Rally Program (EN) 

14:45 Start prayermeeting
15:00 Chaplet of Divine Mercy
15:15 Lecture
15:45 Holy Rosary
16:30 Meeting & coffee in the park

17:30 End Rosary Rally

For those who would like to participate in the first saturday devotion: 13:00 H. Mass in St. Lambertuskerk – Hoogstraat 299 with Adoration 14:30 Procession towards ‘Stadswandelpark’ for the actual Rosary Rally

Program Zlotu Różańcowego (PL)

14:45 Rozpocznij spotkanie modlitewne
15:00 Koronka do Miłosierdzia Bożego
15:15 Wykład
15:45 Różaniec Święty 
16:30 Spotkanie i kawa w parku

17:30 Zakończenie Zlotu Różańcowego

Dla tych, którzy chcą wziąć udział w nabożeństwie w pierwszą sobotę: 13:00 Msza Święta w St. Lambertuskerk – Hoogstraat 299 z adoracją 14:30 Procesja w kierunku „Stadswandelpark” na właściwy Zlotu Różańcowy

Kinderprogramma (onder voorbehoud)

Kinderen van 4-12 jaar en hun (groot)ouders zijn van harte uitgenodigd voor het kinderprogramma, ontwikkeld door ‘stichting Kinderen bidden voor Kinderen’. Ontvangst is om 14:45 uur bij het Radiomonument in het Stadswandelpark in Eindhoven. Onder leiding gaan de kinderen o.a. een kleurrijk tientje knopen en daarmee bidden voor intenties die ze zelf mogen aandragen. Hun tientjes worden gezegend door pr. Pieter Zimmermann en hopelijk nemen de kinderen samen met hun ouders deel aan het gezamenlijk Rozenkransgebed. Door de kracht van het kindergebed, zullen zij hieraan een extra impuls geven!

Promo-video | 2nd edition 2022

Stream 2022 – second edition