Werkers in de wijngaard

Overzicht uitzendingen:

Pastoor Anton Overmars in gesprek met een echte werker in Gods Wijngaard
Pastoor Anton Overmars in gesprek met een echte werker in Gods Wijngaard

In het programma ‘Werkers van de wijngaard’ heeft pastoor Anton Overmars elke 1e zaterdag van de maand een interessante gast in de studio zitten.

Dit nieuwe programma start zaterdag 7 oktober 2023. In de allereerste aflevering zal pastoor Overmars de heer Arnold Leeman spreken. Arnold de grondlegger van de gebedsdag van priesterzaterdag. Samen met zijn vrouw zijn ze heel hun leven actief geweest binnen de kerk.  Hij o.a. ook als docent klassieke talen voor het grootseminarie. Hierover en over keuzes welke zij samen gemaakt hebben vanuit hun geloof zal het gespreksonderwerp zijn.

Uitzendtijd: za. 13:15 | elke 1e zaterdag

Laatste podcast

4 nov 2023 13:15 - 14:00

Pastoor Overmars

Het Ziekenapostolaat is de (gebeds)gemeenschap van zieke en gezonde mensen, die in (persoonlijk) gebed (door iedere dag, bij voorkeur ’s middags rond de klok van drie uur,) hun lijden en/of lichamelijke en geestelijke gebreken aan God op te dragen en zo hun lijden met het vruchtbare lijden van Christus te verenigen om het ten goede te laten komen aan de Kerk en de wereld. Daarin verenigen zich lichamelijk zieken en/of gehandicapten, maar ook met name eenzamen en ouderen. Meer info: www.ziekenapostolaat.nl