Koemi zet de kerk in beweging

Wat was het heerlijk om KOEMI vandaag op bezoek te hebben bij Radio Maria. Ze kwamen met 19 personen naar de studio in ‘s-Hertogenbosch om ons te laten delen in hun spiritualiteit. Gezang, voorbeden, getuigenissen klonken er vanuit de kapel als de studio. KOEMI zette de studio in beweging en zet de Kerk in beweging en dat is morgen, di. 20 februari, om 14:00 uur ook goed te horen in de uitzending van het programma ‘Kerk in beweging’.

“KOEMI wil kinderen en tieners naar de drie-ene God leiden. Met humor en diepgang. Dit doen we in de eerste plaats door liederen, musicals en het KOEMI-Huis”, staat er op hun website. We krijgen een kijkje in hoe de kinderen verdieping in hun geloof en de gezelligheid en professionaliteit van samen zingen combineren. Gebed, zang, verdieping, het komt allemaal voorbij.

De groep is momenteel erg druk met bezoeken overal in het land. Het bezoek aan scholen, opvang voor gehandicapten, zorgcentra’s enz. Ze trekken er prachtig op uit met hun missie. Denkt u KOEMI, dan denkt u ook nog misschien KISI, beluister hieronder of in de audiotheek meer over hun werk en verandering van naam.

Luister deze week naar ‘Kerk in beweging’!
Uitzendtijden: di 14:00 | wo. 02:00 | za. 14:00 uur.