Ontdek de KJD met Radio Maria!

Ontdek de KJD

MET VIDEO’S

Bekijk veel meer video’s op Instagram en Facebook! Of scroll naar beneden voor de Instagram berichten.

Hallo! Wat gaaf dat de KJD (Katholieke Jongerendag) weer plaatsvindt deze zaterdag 4 november ’23! Radio Maria is erbij en kijkt ernaar uit om met alle jongeren op de KJD MOOIE MOMENTEN te delen.

Deze pagina www.radiomaria.nl/kjd én onze sociale media INSTAGRAM en FACEBOOK gaan we samen met jou VULLEN! Doe je mee voor een KP-tje?

Kijk met ons mee dankzij onze video’s rechtstreeks vanaf het evenement. Duik in de bruisende sfeer en laat je meenemen door de verhalen van jongeren die vanuit hun katholieke geloof in het leven willen staan. Deel het met anderen via je socials (met #KJD2023) of whatsapp.

Op deze pagina is nog meer te vinden:
– info over KJD uitzendingen op de radio
– info over de nieuwe Radio Maria NL app
– De nieuwe podcast ‘Credo | de catechismus’
– Jouw stem telt – enquête klik hier

#kjd #katholiekejongerendag #radiomarianl #kjd2023 #katholiekejongerendag2023

‘KJD’ UITZENDINGEN

ma. 23 okt. | Aan tafel met’ Joris Buiting.

wo. 8 nov. | ‘Hart voor Kerk en Wereld
uitzendtijden: 11:00 (live) | 20:30 | do. 03:30 uur.
pr. Koos Smits op pad met de KJD voor mooie interviews.

Zijdeling ook in ‘Hart voor Kerk en Wereld’ op 1 nov. aanbod gekomen en ‘Het weekend in’ van vrijdag 3 nov.

Luister naar Radio Maria Nederland via DAB+, internet en app.

KP-TJE MET RADIO MARIA

Tijd voor ’n luchtig praatje met Radio Maria over de KJD, over geloof of gewoon om even de groetjes te doen aan thuis (deel de video via socials of whatsapp). Kom voor een KP-tje langs bij Frank en Caroline. Ook zal pr. Koos met de audio-recorder op pad gaan voor mooie interviews op de KJD.

Wil je een liedverzoekje doen? App de studio op: 06 2001 9670 en laat Radio Maria luisteraars de komende weken even delen met de christelijke muziek die jongeren beweegt.

PRIMEUR OP DE KJD | NIEUWE PODCAST

Priesterdirecteur Pieter Zimmermann brengt op de KJD een primeur! Afgelopen maanden is er bij Radio Maria hard gewerkt om mét de KJD niet alleen de nieuwe app te kunnen presenteren… maar óók de nieuwe podcast ‘Credo | de catechismus’. Laat pr. Zimmermann jou meenemen op een avontuurlijke reis door de ‘Catechismus van de Katholieke Kerk’. Luister elke werkdag 10 min. naar Credo voor een shotje geloofsvorming.

De podcast is al te vinden op Spotify, Itunes, Castos, Soundcloud en natuurlijk in onze eigen app. And more to come… Naast ‘de Pater podcast’ én ‘Credo’ komen er in 2024 enkele bij…

Ow… en heb jij zelf ideeën voor ’n podcast, ’n programma voor jongeren? Laat het Radio Maria weten! Zelfs met de kleinste tips, ideetjes kan er misschien iets moois ontstaan. Radio Maria ziet daarin graag wat gebeuren maar daar hebben we jullie hulp bij nodig. mail: info@radiomaria.nl

NIEUWE RADIO MARIA APP

De nieuwe app ‘Radio Maria NL‘ is uit! Wisselen tussen live en ‘on-demand’ was nog nooit zo mooi! Met de nieuwe app hebben we ingezet op een sterk verbeterde luisterervaring! Radio Maria is klaar voor deze tijd en komt daarin graag fris voor de dag, zo verfrissend en inspirerend als het geloof mag zijn.

Sta open voor een nieuwe ervaring van en met Radio Maria Nederland. Voor ‘on-demand’ terugluisteren ga naar programma’s. Wil je halverwege een ‘on-demand’ uitzendingen wisselen naar live, bijvoorbeeld om mee te doen met het gebed op de radio? Dat kan en ga daarna weer perfect verder bij waar je was gebleven. Meer info: klik hier