Doe mee met de Radio Maria Fotowedstrijd

Bekijk de ingezonden foto’s op deze pagina (zie onder)

Beste luisteraars, neem op vakantie uw camera bij de hand! In de kerk is de schoonheid van het geloof al eeuwen prachtig uitgebeeld. Graag daagt Radio Maria u uit om op zoek te gaan naar de prachtige details in en rondom de kerk of kapelletjes.

Stuur uw beste foto vóór 4 september naar info@radiomaria.nl o.v.v. naam, contactgegevens (incl. telefoonnummer) + korte toelichting foto én locatie. Geef ook aan of we u mogen bellen, live vanuit de studio op maandag 4 september.

De ontknoping – live op Radio

Maandag 4 september om 15:30 uur stond het programma ‘Aan tafel met’ in teken van de Radio Maria fotowedstrijd. Hiervoor kwam topfotograaf Ramon Mangold speciaal naar de studio in ‘s-Hertogenbosch. Luister hier de uitzending terug.

In de uitzending werd de topselectie van ingezonden foto’s besproken. Uitkomende bij de winnaar Oskar die het mooie fotoboek ‘Katholiek Brabant’ van Ramon Mangold als prijs heeft gewonnen! Heeft u een foto ingezonden, zet dan de radio (en uw telefoon) aan op deze maandag 4 september of luister (vanaf as. vrijdag / volgende week) terug in de audiotheek.