De kracht van de stilte

Morgen, woensdag 29 mei, start Radio Maria met het boek ‘De kracht van stilte’ van kardinaal Robert Sarah, uitgegeven door Betsaida en De Boog. Het is een grote uitdaging om, in een tijd vol rumoer en techniek, een boek te schrijven dat gewijd is aan de stilte. De wereld brengt echter zoveel geluid voort, dat het zoeken naar kleine ogenblikken van stilte alleen maar noodzakelijker wordt. Beluister dit boek in het programma ‘Wij lezen voor’ op doordeweekse dagen om 06:05 | 13:30 | 00:00 uur bij Radio Maria Nederland.

Niet alleen kinderen vinden het fijn voorgelezen te worden uit een boek. Dat blijft altijd fijn, of je er nu iets van leert of er lekker door kunt ontspannen. We hebben de mooiste voorlees stemmen voor u geselecteerd om iedere dag een paar keer naar te kunnen luisteren. Inmiddels hebben de vrijwilligers samen een imposante lijst van boeken voorgelezen. De onderwerpen lopen uiteen van historisch drama tot wetenschappelijk werk, van roman tot biografie.

In de audiotheek kunt u prachtige audioboeken vinden als ‘De kracht van het gezin’ van Paus Franciscus, ‘Ontsnapt uit Kigali’ van Jean-Maria Twambazemungu, ‘Moraal, de kunst van het leven’ – Juan Luis Lorda enzovoorts.

Het boek ‘De kracht van de stilte’ is te bestellen bij uitgeverij Betsaida of bij uitgeverij De Boog.