Tot 1 september zond Radio Maria Nederland uit via een landelijke DAB+ frequentie én verschillende regionale frequenties. Sinds afgelopen vrijdag (1 september) moet u afstemmen op de landelijke frequentie (kanaal 11C) om Radio Maria Nederland te ontvangen. Het signaal wordt namelijk niet meer doorgegeven op de regionale frequenties.

Hierdoor kan het zijn dat u op uw DAB+ toestel Radio Maria plotseling niet meer ontvangt. Uw radiotoestel stond dan afgestemd op de regionale frequentie. Om uw toestel opnieuw in te stellen moet u een nieuwe scan uitvoeren zodat de radio automatisch afstemt op de landelijke frequentie i.p.v. de regionale frequentie.

In de gebruiksaanwijzing van uw radiotoestel kunt u vinden hoe u een nieuwe scan moet uitvoeren.

Radio Maria Nederland ontvangen via landelijke DAB+ frequentie