De kinderen weer op school… tijd voor Mothers Prayers!

Elke woensdagochtend wanneer de (schoolgaande) kinderen goed en wel op school zitten biedt Radio Maria een mooie gelegenheid om als ‘biddende moeder’ aan te haken bij het gelijknamige programma. Van 10:15 tot 10:30 uur nemen we specifiek de jonge telgen én tieners van de gezinnen mee in het gebed.

Een volhardend gebed voor de kinderen = een zegen voor het gezin (met/dankzij Gods genade). Er zijn altijd wel kleine of grote dingen die spelen in het drukke gezinsleven en óók al in het prille leven van de klein(st)en. Al is het maar hoe de kinderen nu omgaan met corona, dat kan alleen al genoeg vragen én gebedsvragen met zich meebrengen. Maar zelfs zonder corona zou het Mothers Prayers gebed al zijn meerwaarde volledig kennen, denk aan de zegen die gebed kan hebben voor uzelf maar ook de ontwikkeling van een kind. God laat zijn hand op ons rusten. Als ouder wilt u het beste voor uw kinderen hebben, voor een ontferming die verder reikt dan uw eigen bijdrage, daarvoor moet u bij God zijn. Met het gebed van ‘Biddende Moeders’ kunt u een mooie basis leggen, elke week op woensdagochtend bij Radio Maria.

Bid mee om 10.15 uur met de ‘Biddende Moeders’. Radio Maria bekrachtigd graag het gebed en maakt het bidden voor de moeders graag wat makkelijker. Luister naar Radio Maria Nederland via DAB+, internet (klik hier) of de gratis App.