Radio Maria Nederland bestaat dit jaar 10 jaar. In dat kader gaat het station in 12 maanden langs alle 12 provincies om nog meer mensen kennis te laten maken met de rijkdom die Radio Maria te bieden heeft. Op zondag 25 februari is Noord-Holland met de Dionysiusparochie in Heerhugowaard als eerste aan de beurt.

Radio Maria Nederland zal op zondag 25 februari om 10.00 uur de H. Mis live uitzenden vanuit de Sint Dionysiuskerk in Heerhugowaard. Na de Eucharistieviering zullen medewerkers en vrijwilligers van Radio Maria beschikbaar zijn om informatie te verstrekken. “Er zijn nog heel veel mensen die geen weet hebben van de rijkdom die Radio Maria hun te bieden heeft. Daarom willen we dit jaar aangrijpen om Radio Maria Nederland nog meer op de kaart zetten”, aldus programmadirecteur pater Elias.

“De provincietour is voor mensen die meer willen weten over Radio Maria of gewoon nieuwsgierig zijn”, licht promotiemedewerker Lars Gerfen toe. “We zullen aanwezig zijn met een uitgebreide informatiestand. Iedereen is van harte welkom!”

Wat: Provincietour, 10-jarig jubileumfeest Radio Maria Nederland
Wanneer: Zondag 25 februari 2018
Tijd en plaats: 10.00 uur Eucharistieviering in de Sint Dionysiuskerk in Heerhugowaard, Middenweg 248. Aansluitend uitgebreide informatiestand van Radio Maria Nederland.

Provincietour Radio Maria Nederland start in Noord-Holland