Ger en Ritine Zimmermann fietsen in de Spanje de ‘Via de la plata’ – van Sevilla naar Santiago de Compostela. 1000 kilometer fietsen voor Radio Maria Nederland. Bijna dagelijks sturen ze een update vergezeld door prachtige foto’s.

Hieronder het verslagje van dag 11. Ga naar de overzichtspagina voor de verslagen van de andere dagen. De moeite waard!

En meld je nog aan als sponsor! Want daar draait het natuurlijk om šŸ™‚

Dag 11 – etappe 9
Nu in CaƱaveral, km. 388.
Hele zware rit. Halverwege stak ineens een strakke tegenwind op waardoor je zelfs bergaf flink moest doortrappen in dit steppeachtige landschap om vooruit te komen. Laatste zes kilometer tenslotte steil omhoog en killing. Totaal uitgeput! Wel mooie hostal hier in de bergen van CaƱaveral waar Duitsers, Spanjaarden, Fransen en een Italiaan een beetje aanrommelen. Thank God, we leven nog!

Fiets-sponsortocht live verslag