Word jij de nieuwe coördinator van Radio Maria?

Radio Maria is op zoek naar een coördinator (m/v) voor 32 uur per week. De coördinator vervult een spilfunctie tussen bestuur en de medewerkers en is de ‘bedrijfsleider’ binnen de organisatie. Hij/zij brengt de organisatie met zijn kennis en vaardigheden  in de komende jaren op een hoger plan. Hij/zij doet dat in nauw overleg met de voorzitter en de priester-directeur. Je geeft leiding, plant, organiseert en rapporteert over bereikte resultaten. Bovendien draag je actief bij aan externe promotie-activiteiten en de fondsenwerving.

Je bent een warme en empathische persoonlijkheid die sterk gericht is op samenwerking. Jij personifieert Radio Maria. Bij voorkeur beschik jij over een bedrijfskundige achtergrond. Je weet leiding te geven met oog voor mensen en hebt een brede belangstelling voor alle onderdelen van de organisatie.

Ben jij, of ken jij, iemand die past binnen deze vacature? Neem het in gebed, solliciteer of stuur de vacature door.

Meer info: www.radiomaria.nl/vacature-coordinator
Luister: eventueel ook naar de uitzending ‘In gesprek met de priester-directeur’ van dinsdag 18 april van 11:00 uur (herhaling om 20:30 | wo. 03:30 uur). In de audiotheek is deze hier (later in de week) te vinden.