Wij lezen voor

Katholicisme puur en simpel

20-06-2022
06:05 - 06:30

Het internet staat bol van een overaanbod aan godsdiensten en vreemde filosofieën. Iedereen zit met grote en kleine levensvragen, maar het aanbod aan antwoorden is te overweldigend.
Daarbij komt dat traditionele vormen van het christendom, zoals het katholicisme, log en zwaar overkomen, met een liturgie die moeilijk te begrijpen is, complexe theorieën, regels die ingewikkeld lijken en een bureaucratie die er topzwaar uitziet, omslachtig is en soms corrupt.
Uit dat alles volgt de dringende nood aan Katholicisme puur & simpel. Dit boek leert je de basis van het katholieke geloof in eenvoudige, duidelijke taal. Het legt gewoon uit waarom wij geloven dat God bestaat. Het laat je kennismaken met Jezus Christus, wat zijn leven en dood betekenen en hoe de katholieke Kerk tot stand kwam. Het legt uit wat het betekent katholiek te zijn en hoe men het geloof leeft.

Dit boek is een vertrekpunt, geen eindbestemming. Voor de uitgebreide katholieke geloofsleer moet je naar de ‘Catechismus van de Katholieke Kerk’ grijpen en vooral… kennismaken met het geloof in de praktijk.

Zie voor meer informatie de website van Uitgeverij Betsaida: klik hier.